2   21
2   34
10   38
0   23
1   21
0   24
0   30
4   33

Brown balayage ombre


Inlägget är reklam för Lyko.se och innehåller annonslänkar

Idag gick jag till frisören för första gången i mitt liv och färgade mitt hår. Jag har i alla år alltid färgat mitt egna hår. Av den enkla anledningen att jag är för snål för att betala. Sen har mycket handlat om tillit också för man har ju hört om skräckhistorier.

I förrgår så skulle jag fixa mitt hår. Utväxten hade vuxit en hel del och jag kände att det var dags. Den blekningen som jag brukar använda fanns inte så jag beställde en online istället… Det gick helt åt helvete! Resultatet ser ni på första bilden. Ärligt talat så vet jag inte vad som hände. Jag som alltid gjort snygga övergångar med balayage teknik misslyckades totalt denna gången. För ett ögonblick så övervägde jag att köpa mörk hårfärg. Thank god så gjorde jag aldrig det. Istället tog jag mitt förnuft till fånga och gick till en salong.

Det var Anna som jobbar på Klipparna, ligger på Föreningsgatan 14 här i Trollhättan som hjälpte mig. Jag hade med mig bilder på hur jag ville ha det och Anna förstod precis vad jag menade. Jag kan nog vara en väldigt jobbig kund men jag är hellre övertydlig och tjatig än att man är för tyst och så blir det fel. Medan Anna la i färgerna så pratade vi om influencer världen men också hur viktig marknadsföringen via sociala medier är. Jag berättade att jag hade sett deras instagram och kände att salongen höll en hög kvalité. Anna berättade då att hon hade en egen instagram och efter att ha sett hur grym hon är så kände jag mig så lugn. Jag är så himla nöjd över resultatet. Nu kan jag med handen på hjärtat säga att jag ALDRIG kommer färga/bleka håret hemma och jag kommer även börja gå till Anna regelbundet för att klippa mig och fräscha upp håret.

När jag kom hem så ville jag investera i nya hårprodukter. Jag har ju skrivit så himla länge om att jag vill hitta bra produkter för mitt hår men av någon anledning så köper jag aldrig några. Men nu valde jag att beställa hem följande produkter.

Olaplex No.7 Bonding Oil

Ingen kan ha missat hypen kring Olaplex. Denna oljan är en nyhet som måste ha kommit ut nu i veckan för den fanns inte där när jag kollade sist. OLAPLEX NO.7 Bonding Oil är den första i sitt slag. Extremt koncentrerad, fjäderlätt och reparerande stylingolja som ger en otrolig glans, stärker, mjukgör och förbättrar kvaliteten på alla hårtyper. NO.7 innehåller värmeskydd upp till 230 °C och kan användas tillsammans med alla värmeverktyg. Det som verkligen sålde mig är att det är en olja kombinerat med värmeskydd. Jag frågade nämligen Anna om värmeskydd verkligen har effekt och det har det. Ser verkligen fram emot att få testa denna.

Lanza Keratin Healing Oil

Lanza är ett märke som vi har använt tidigare här hemma. Och jag har faktiskt aldrig hört någon säga något negativt om deras produkter. Kolla bara recensionerna på denna inpackningen. Jag blev såld och hoppas att den kommer återfukta mitt hår. Denna ska tydligen inte tynga ner håret vilket många skriver stämmer så det ska bli intressant att se om det funkar på mitt tjocka hår.
Dela

14 Kommentarer

 1. 13 september, 2019 / 21:58

  Skönt att det löste sig, håret blev jättefint!

 2. 13 september, 2019 / 22:01

  Det blev verkligen så fräscht och bra! Värt pengarna! Jag färgar ju och klipper alltid i salong då jag inte litar på mig själv! Brukar oftast vara väldigt nöjd med resultatet också! 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   16 september, 2019 / 11:28

   Jag blev super nöjd så jag kommer absolut gå tillbaka 😀

 3. Jag förstår den där känslan med att låta någon annan komma in i ens hår. Är därför jag inte varit till frisören sedan 2012, har någon fobi för saken tror jag. Men borde och det låter ändå bra det där med att man kan kolla upp folk på Instagram, har inte tänkt på det tidigare.

  • dixiwonderland
   Författare
   16 september, 2019 / 11:28

   Ja gör det! Då vet du vad du har att förvänta dig och idag så använder i stort sett alla företag instagram 🙂

 4. 14 september, 2019 / 09:27

  Vad fint det blev tillslut och din hårfärg är så himla fin! <3 Kramis

 5. 14 september, 2019 / 23:36

  Alltså ååååh så fint det blev!! Förstår att du är nöjd, det ska du verkligen vara! 😀 Hört massa om Olaplex också.. får kolla närmare på det 🙂

  sv: Roligt att du tycker det!! Och tack så mycket finis :’D Kan inget annat än att säga detsamma, du vekar underbar du med!!<3

  • dixiwonderland
   Författare
   16 september, 2019 / 11:27

   Kommer göra en uppdatering när jag testat oljan ett tag 😀

 6. 15 september, 2019 / 07:32

  Men såååå snyggt det blev alltså! 😀 <33 Att fixa håret själv hemma är verkligen svårt! Vet inte hur många gånger jag tänkt vara lite sparsam och ge mig på att fräscha upp håret med färg själv hemma, men resultatet blivit förjävligt.

  • dixiwonderland
   Författare
   16 september, 2019 / 11:27

   Fram tills nu så tycker jag ändå att håret hade blivit bra men är så himla nöjd med resultatet så jag kommer aldrig bleka/färga/klippa det hemma igen xD

 7. 15 september, 2019 / 18:52

  Men wow så snyggt det blev och jag förstår att du är supernöjd!!!! 😀 Såå himla fint!! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.