6   29
2   33
3   29
6   26
0   14
0   27
4   37
7   50

Mina företagsmål 2023


Detta inlägget innehåller reklam för mina företag

Nytt år, nya utmaningar. 2022 blev startskottet till att hårt slit ger vinst. I år så fortsätter jag i samma anda. Vila kan jag göra när jag är död sa jag förra året. Även om det är sant så behöver jag se till att ha stunder då jag inte jobbar för att orka hela året. Tillskillnad från så många andra år tidigare så känns det som att efter jag fyllde 30 så lär jag mig av mina erfarenheter. Att fylla 30 förändrade mig otroligt mycket som person och jag är väldigt stolt över den personen som jag är idag.

Mina företagsmål 2023

Sociala Medier

Bloggen:

Till skillnad från förra året så ska jag fotografera så mycket mer. 80% av alla bilderna som jag fotograferade förra året var växter och jag behöver en bättre balans. Jag behöver skapa content som jag själv tycker om att läsa. Istället för att ha bilderna i huvudet så behöver jag förverkliga dom. Jag vill bjuda in er mer. Visa mer av min vardag, det bra och det dåliga. Sen hoppas jag att samarbetena kommer igång igen som vanligt under 2023. Förra året var en sån katastrof rent ekonomiskt på mina sociala medier jämfört med alla mina tidigare år. Nu hoppas jag att det vänder.

Instagram:

Jag kommer satsa så mycket mer på Instagram i år. Jag som var så fruktansvärt mycket emot reels tycker nu att det är ett sånt super bra komplement nu när Youtube inte står på min agenda. Jag vill filma sminkvideos, matlagning, mini vloggar. Jag tror det kommer bli så grymt kul och jag hoppas att denna utvecklingen kommer göra att jag även börjar få samarbeten via Instagram.

Youtube:

Jag kommer fortsätta med Youtube men endast när jag känner för det. Det är jätte svårt för mig att skilja på jobb och hobby då majoriteten av allt jag gör är mitt jobb. Men som det ser ut nu så kommer Youtube att vara en hobby och då finns det inga måsten. Jag uppdaterar när jag känner för det helt enkelt. Ingen press.

Vackra Buketter

Jag var så himla nära att nå mitt mål förra året när det kommer till omsättning. Företaget gick med vinst och det är jag otroligt stolt över. För varje år som går så lär jag mig nya saker hela tiden och jag är exalterad inför detta året. Min budget och omsättningsmål är det samma som förra året. Även om jag inte når målet så är det viktigaste att företaget går med vinst. Jag vill öka försäljningen av blombuketter och för att göra det så kommer jag behöva lägga enormt mycket tid på marknadsföring.

Vackra Buketter behöver synas. Jag var alldeles för svag i min marknadsföring förra året även om jag lyckades få kunder som jag inte känner personligen. Men nu kommer jag satsa på att uppdatera mina sociala medier mycket mer, skapa reels och sprida företaget på olika sätt så att fler hittar.

Mina företagsmål 2023

Hundrastare

Jag startar detta året med fem hundar. Tyvärr så kommer en av dessa hundarna att flytta till våren vilket jag är otroligt ledsen över. Men tur i oturen så kommer en av hundarna som jag redan har idag ta över den hundens plats. Med de nya priserna inför 2023 så känns det väldigt bra med upplägget som jag har nu framöver. Hundarna är otroligt viktiga för min mentala och fysiska hälsa. Även om Vackra Buketter och mina sociala medier börjar dra in bra med pengar så vill jag fortfarande ha kvar hundarna då det ger mig så betydligt mycket mer än endast inkomst.

WondersbyDixi

I år så har jag valt att lägga mitt jobb som fotograf vid sidan av. Jag insåg förra året att jag kan inte göra allt. Om jag skulle bli bokad för en fotografering så skulle jag absolut tacka ja. Men jag kommer inte marknadsföra företaget.


Detta är mina företagsmål för 2023. Jag är riktigt taggad på att jobba så mycket som jag bara kan men också komma ihåg att njuta av lite ledighet. Det är så svårt när man driver företag att ta ledigt för jag har inte råd att tacka nej till jobb. Men fördelen för mig är att jag älskar allt det som jag gör. Att gå till jobbet är aldrig en börda utan ett rent nöje för mig.

Dela

2 Kommentarer

  1. 3 januari, 2023 / 19:56

    lycka till med dina mål! hade vi bott närmare varandra hade jag köpt massor med buketter av dig <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.