6   26
0   13
0   27
4   36
7   48
2   16
4   43
0   20

Min vecka kunde inte ha börjat värre


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Tröja/Zara – Väska/By Malene Birger

Min vecka kunde inte ha börjat värre… Jag vaknade upp i morse och insåg rätt snabbt att vi inte hade något internet. Det skulle ta flera timmar innan dom lyckades lösa problemet så det har varit en väldigt stressig dag för mig. Jag har min rutin på morgonen som jag verkligen älskar men denna morgonen startade jag dagen med att städa badrummet och ta slut på allt nät som jag hade kvar på telefonen.

Älskar verkligen min nya tröja från Zara. Jag använde mig av instatsories omröstning där jag frågade er ifall jag skulle behålla den. Gissa om jag blev paff när jag såg att fler sa nej än ja haha. Men hade ni som röstade nej vetat hur galet mjuk denna är så hade ni nog ändrat er, eller så är det för att ni är så trötta på att se mig i stickade polotröjor haha.


My week could not have started worse… I woke up this morning and realized quite quickly that we had no internet. It would take several hours before they managed to solve the problem so it has been a very stressful day for me. I have my routine in the morning that I really love but this morning I started the day cleaning the bathroom and I used all the internet of my phone. 

I really love my new Zara sweater. I used the vote in instastories where I asked you if I should keep it. Most of you guys said no. I guess your tired of seeing me on knitted polo sweaters but if you knew how cozy this one is you would have said yes. 

Dela

20 Kommentarer

 1. 23 oktober, 2017 / 16:53

  Men åh vad jobbigt med en sån start på veckan, låter inte alls kul! Skönt att det ordnat upp sig med internet iaf. Ofta dom röstade nej på att du skulle behålla tröjan?! Den ser ju så himla mjuk ut och du passar så bra i den!! 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   24 oktober, 2017 / 10:08

   Haha jag tror det är för att dom har tröttnat på att se mig i stickade polotröjor xD

 2. 23 oktober, 2017 / 19:39

  Så himla fin tröja! Kram

 3. 23 oktober, 2017 / 20:56

  Men usch så jobbigt att vara utan internet, och värsta känslan när mobilsurfen tar slut!! 🙁

  • dixiwonderland
   Författare
   24 oktober, 2017 / 10:01

   Haha jaa xD Men när det hade gått 2 timmar då pallade jag inte sitta i en tyst lägenhet längre. Tur att denna månaden snart är slut så att jag får ny surf snart 😉

 4. 23 oktober, 2017 / 21:37

  Tröjan seer såå mysig ut!! :)<3

 5. 23 oktober, 2017 / 21:50

  Drygt då internet strular, samt den ser jättegosig ut

 6. 24 oktober, 2017 / 01:20

  åh nej men det är verklig sååå himla tråkigt när internet strular blää förstår dej

  • dixiwonderland
   Författare
   24 oktober, 2017 / 10:00

   Ja speciellt när jag är beroende av det i arbetet :/

 7. 24 oktober, 2017 / 09:03

  Tack för att du skrev svar också i min blogg, jag brukar gå tillbaka och kolla svar, men ibland glöms det bort 🙂 Och det är ju så svårt med kommentarer, eftersom man inte ”hör” bloggarens röst, haha. Men du är så rar <3

  Fy vad störande att vara utan internet! Jag skulle också surfa upp telefonen direkt, hahaha 😉

  • dixiwonderland
   Författare
   24 oktober, 2017 / 10:00

   Tyvärr fortsatte krånglet i morse med att jag inte kom in på bloggen men som tur är blev det löst betydligt fortare än problemen igår 😀

 8. 24 oktober, 2017 / 11:39

  sv: ja det håller jag med om!

  vilken super mysig tröja 😀

 9. 24 oktober, 2017 / 13:25

  Åh vilken seg start på veckan :(( Haha men alltså den där tröjan såg ju hur mysig ut som helst!! Ofta att fler röstade nej 😮 De ville att du skulle lämna tillbaka den så kunde de köpa istället 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.