3   16
3   26
7   34
2   36
3   31
6   25
0   15
0   27

Min första bröllopsfotografering Marie & Jonas

Jag har äntligen fått fotografera mitt första bröllop. Jag har fotograferat i mer än halva mitt liv och arbetat professionellt som fotograf sedan 2018. Jag har fotograferat barnfamiljer, par, gravidfoto, fotograferat åt företag men jag hade aldrig gjort en bröllopsfotografering fram tills nu.

Min första bröllopsfotografering
Marie & Jonas

Den 21 Juni gifte sig Johans pappa med sin stora kärlek Marie. Att både få göra brudbuketten men också fotografera bilderna var en stor ära för mig. Det är såna viktiga delar i ett bröllop så jag skulle ljuga om jag sa att jag inte kände press. Vi åkte till ett av mina favoritplatser här i Trollhättan. Vädret kunde inte ha blivit bättre och när Maries mosters man kom in med sin amerikanare så fick vi de absolut bästa bilderna.

Min första bröllopsfotografering Marie & Jonas
Min första bröllopsfotografering Marie & Jonas

När jag tog denna bilden på Marie så fick jag kämpa ordentligt för att inte börja gråta. Marie är alltid vacker i mina ögon. Om jag ens är hälften så snygg som hon är när jag fyller 50 så kan jag skratta mig lycklig. Men just i detta ögonblicket så strålade hon lika vackert som solen. Jag kände en sån stor våg av både kärlek och glädje. Man kan verkligen se lyckan i hennes ögon och det värmer hela mitt hjärta.

Jag har aldrig sett min svärfar så stilig som han var denna dagen. Han tycker inte om att vara framför kameran men när amerikanaren kom fram så slappnade han av. Det sista man vill ha är stela bilder. Det ska se avslappnat och kärleksfullt ut. Ofta behöver man ca 20-30 minuter som uppvärmning innan alla slappnar av och de bästa bilderna börjar titta fram.

Min första bröllopsfotografering Marie & Jonas
Min första bröllopsfotografering Marie & Jonas

Det blev en dag att minnas med glädje och kärlek. Tack till Marie och Jonas för att jag fick vara en så stor del i att föreviga denna dagen för er. Om du är intresserad av att boka en fotografering så gör du det enklast genom att maila mig på contact@dixiwonderland.com och döp mailet till Foto.

6 Kommentarer

  1. 28 juni, 2024 / 19:23

    Det måste verkligen vara speciellt att få fotografera bröllop! Underbara bilder 🙂

  2. 30 juni, 2024 / 21:00

    Jättefina foton från deras fina dag. Du fångade stunderna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.