3   19
6   26
0   13
0   27
4   36
7   48
2   16
4   43

Dåligt utbud på snygga sommarkläder i år

Innehåller reklamlänkar för Nelly.com
Dåligt utbud på snygga sommarkläder i år

Wendi Flower Crepe Dress

Nu var det länge sedan som jag tipsade om kläder. Saken är den att jag är så besviken på årets utbud av sommarkläder. Jag hittar verkligen ingenting. Jag har endast köp en ny klänning på nästan 7 månader. Jag kollar precis överallt, även på flera utländska sidor men jag hittar verkligen ingenting. Har pratat med mina vänner om detta och de känner samma sak.

Sika Brocade Print Dress

Jag vill verkligen uppdatera min garderob här hemma. Nu när jag har börjat gå ner i vikt så är min kärlek till kläder tillbaka igen. Jag har alltid tänkt att jag måste ha ”vardagsklänningar” men fuck that! Det är inte jag och man blir så jäkla glad när man möter folk som har klätt upp sig. I någons ögon är jag kanske överdrivet uppklädd bara för att köpa bubble tea. Men jag mår bra av det och vem blir inte glad av att se någon uppklädd? Nu springer jag inte runt fixad 24/7 men jag tänker betydligt mer på vad jag har på mig när jag går ut. Då jag mer eller minde bor i träningskläder så tycker jag det är kul att köpa snygga träningskläder som jag även kan använda utanför gymmet.

Dåligt utbud på snygga sommarkläder i år

Trim maxi dress

Jag upplever att det är mycket mindre klänningar i år och mer fokus på toppar. Gärna toppar som går hela vägen upp till halsen och som har en väldigt rak form. Jag vill gärna ha urringat. Jag trivs inte alls när klänningar eller toppar sitter som t-shirts på den. Sen är det också väldigt varmt och så det sista jag vill är att ha något som sitter vid halsen på mig. Förhoppningsvis så kanske det kommer in lite klänningar i min smak i Juli men det känns som att sommarrean snart sätter igång.

4 Kommentarer

 1. 26 juni, 2024 / 17:34

  Ja det kan nog stämma att det är sämre utbud i år. Jag gillar också att gå i klänningar. Hade klipp och slung idag på förmiddagen och klätt mig i fin klänning. Jag gick sedan direkt till jobbet och lät den fina klänningen vars på. Jag tänkte stryntsamma.

  Jag gillar också att känna mig fin

  • dixiwonderland
   Författare
   29 juni, 2024 / 18:19

   Jag tycker det är super kast utbud 🙁

 2. 26 juni, 2024 / 19:53

  Håller med, men hittade en på gina som jag älskar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.