30   39
2   35
22   47
79   62
1   27
7   50
3   33
2   23

Min födelsedag

Jag kunde inte haft en bättre födelsedag än vad jag hade igår. Vädret var underbart och dagen var bara så där perfekt som man vill att den ska vara på ens födelsedag. Jag brukar kalla det för min födelsedags vecka då det är kalas efter kalas men jag älskar det. Imorgon kommer min bestie hit så vi ska naturligtvis fira och på Lördag ska jag ha ett stort kalas för familjen. Min sambo skämde bort mig ordentligt igår. Först med en helt magisk blombukett. Den är obligatorisk när jag fyller år. Sen gick vi ut och åt middag vilket också är obligatoriskt.
Han hade bokat bord på Harrys. Det var bara vi där och ett annat sällskap vilket var så himla skönt. Vi delade på förrätten som var en Charkuteriplanka, utvalda delikatesser som passar utmärkt till ölen eller som förrätt. Och till huvudrätt tog jag deras Grillad oxfilé, med calvadosgräddsås, rostade rotfrukter och tryffelsmaksatt potatisterrin. Väldigt gott och bra service som alltid. Väl hemma avslutade vi min födelsedag med att äta tårta då jag hade varit förbi Ritz konditori och köpt lite mums mums.
Dela

12 Kommentarer

  1. 2 oktober, 2019 / 10:10

    Åh vad mysigt ni hade det och grattis i efterskott! <3 Kramis

  2. 2 oktober, 2019 / 18:33

    Massvis med grattis i efterskott fina du! Så himla kul att det blev en så lyckad dag 😀

  3. 3 oktober, 2019 / 08:42

    Men åh så underbart!! Stort grattis igen i efterskott fina du<3 Såå härligt att du hade en så bra dag 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.