3   17
3   27
7   34
2   36
3   31
6   25
0   15
0   27

Midsommarbröllop Jonas & Marie 21/6

Midsommarbröllop

Midsommarbröllop

Jag vet inte ens hur jag ska hitta orden för att kunna beskriva alla känslorna kring denna Midsommarhelgen. I Fredags hade vi inget vanligt Midsommar firande ute i Öresjö. Johans pappa och hans stora kärlek Marie bjöd till med bröllop. Och jag kan fortfarande inte förstå att dagen blev så magisk som den faktiskt blev. Vi hade strålande sol hela dagen. Alla var så otroligt glada och jag tror hela Öresjö kunde känna kärleken.

Midsommarbröllop

Jag fick den stora äran att skapa brudbuketten, cosagen och bordsdekorationerna samt fotografera bröllopsbilderna. Jag kommer naturligtvis visa er allt detta lite senare men just nu vill jag dela lite bilder på själva dagen. Det är nämligen så att jag i bröllopsgåva erbjöd mig att fotografera hela bröllopet så att minnena från dagen kan leva vidare för alltid.

Vi var ca 40 gäster. Flera av oss har under flera veckors tid varit med och planerat bröllopet. Marie är förmodligen den enklaste bruden någonsin. Önskemålen var få vilket jag tror gjorde allt så mycket roligare för oss som hjälpte till. Alla som jag pratade med under kvällen sa samma sak. Vilken magisk dag.

Midsommarbröllop

Många fina tal

Maries son Linus höll ett så fint tal så det fanns inte ett öga tort efter det. Tänk att Johan och Linus gick i parallellklass med varandra från 1-9:an och idag har de blivit familj. Vi kunde inte vara mer glada över detta. Jag har alltid tyckt om Linus otroligt mycket och hans underbara mamma har en så otroligt stor plats i mitt hjärta. Att kunna kalla dom familj värmer mitt hjärta så otroligt mycket.

Midsommarbröllop

Jag blir så rörd när jag ser tillbaka på dessa bilderna. Jag var så nervös över att fotografera både bröllopsbilderna samt under hela bröllopet. Det är ögonblick som passerar på bara några sekunder och att fånga allt var lite överväldigande. Ska även tillägga att pressen jag kände endast kom från mig själv och inte brudparet. Men jag känner mig väldigt nöjd. Det hade förmodligen varit enklare om jag själv inte var med på bröllopet som gäst. Hade jag endast varit där för att jobba så hade jag kunnat lägga 100% fokus på en sak. Detta är bara några få bilder från alla som togs under dagen.

Midsommarbröllop

Klockan 20:00 efter att vi hade ätit tårta så drog festen igång. Vi kom inte hem förrän klockan 02:00 på natten men det var flera som var uppe till klockan 07:00. Jag tror vi alla kommer se tillbaka på denna dagen med sån enorm glädje och kärlek. Alla var så glada och man kunde känna kärleken flera mil bort. Att se Johans pappa så lycklig som han är nu när han har Marie vid sin sida betyder verkligen allt för oss. De är så otroligt generösa, snälla och omtänksamma. Det är en sån enorm trygghet att veta att de alltid finns där för oss när vi behöver dom. Älskar er båda två så enormt mycket.

Midsommarbröllop

4 Kommentarer

  1. 26 juni, 2024 / 21:25

    Så vackert och upplägget på plockfatet var så snyggt. Du hade gjort blommdeko så snyggt och en extra ära då det var dem som gifte sig också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.