3   17
3   27
7   34
2   36
3   31
6   25
0   15
0   27

En dag kvar till bröllopet

Det är en dag kvar till bröllopet. Denna veckan har varit intensiv. I Tisdags åkte vi till Blomsterlandet i Uddevalla. De har det bästa utbudet när det kommer till snittblommor. De är också väldigt trevliga och hjälpsamma. Jag har varit väldigt orolig över att det endast skulle finnas vita, gula och blåa blommor då det är typiska Midsommarblommor. Men Blomsterlandet i Uddevalla gör mig aldrig besviken.

En dag kvar till bröllopet

Bordsdekorationerna kommer gå i rosa färger medan brudens bukett och cosagen kommer gå i vitt och grönt. Jag gjorde brudbuketten igår och jag blev så himla nöjd. Blev lite förvånad över att jag lyckades göra den så perfekt på första försöket. Det är ett tag sedan sen jag gjorde en bukett men den blev helt perfekt. Det betyder så mycket för mig att jag fick äran att skapa denna buketten. Det är en av de viktigaste detaljerna i ett bröllop och det sätter en del press på en. Men jag är så himla nöjd och framför allt så är bruden nöjd.

En dag kvar till bröllopet

Idag gick jag upp klockan 06:30 för att måla naglarna. Sen har timmarna flugit förbi. Jag har hunnit med två promenader med Oliver, handlat på systemet, gjort min krans och filmat en reel. Sen åkte vi ut till Öresjö där jag gjorde alla bordsdekorationerna inför bröllopet imorgon. Det står att det ska vara 19 grader och sol imorgon så jag hoppas verkligen att det stämmer.

En dag kvar till bröllopet

Ser så himla mycket fram emot imorgon. Har de senaste dagarna varit riktigt festsugen så imorgon går jag all in. Med alkoholfritt naturligtvis! Köpte en massa nytt på systemet idag så det ska bli kul att testa. Nu tänkte jag göra min kvällsrutin, ta en kopp te och fortsätta läsa mina böcker. Önskar er en jätte fin Midsommar.

2 Kommentarer

  1. 22 juni, 2024 / 16:29

    Härligt att du fick till buketten så fint, men det är för du är så bra. Ska bli roligt att se om vi får se det sedan =D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.