1   22
6   31
1   16
8   25
7   29
1   19
4   31
7   24

Midsommar för fyra år sedan var sista gången

Himlen var helt magisk förra veckan

Det har varit fullt upp här idag då vi äntligen har fiber. Lyckan är totalt och det är nästan lite sorgligt att jag inte håller på med youtube för tänk att kunna ladda upp en video på 7 minuter istället för 7 timmar haha. Det tog någon timma innan vi fick allt att fungera här hemma och kort efter åkte vi och hämtade två paket som precis kommit.

Blev så ledsen över att min Midsommarklänning inte passade. Jag vet att jag skrivit mycket om fotograferingen som jag ska göra men det är en väldigt känslig dag för mig. Midsommar för fyra år sedan var sista gången som jag fick träffa Ida innan hon blev mördad. Det var sista gången jag fick krama henne, höra hennes röst och se hennes leende. Jag saknar henne så mycket och denna fotograferingen är tänkt att vara en hyllning till henne så därför vill jag att det ska bli perfekt.

We have been so busy today because we finally got fiber. It´s a bit sad that I don´t have my youtube channel anymore because now it would take 7 minutes instead of 7 hours to upload a video haha. It took over one hour before we got it to work and after that we went to get some packages that I´ve got. 

I got so sad when I tried my Midsummer dress and it didn´t fit. I know that i have been writing a lot about the photo shoot that I am going to do but that day is very sensitive for me. Midsummer four years ago was the last time that I saw Ida before she was killed. It was the last time that I gave her a hug, heard her voice or saw her smile. I miss her so much and this photo shoot is a tribute for her so that´s why I want it to be perfect.

18 Kommentarer

  • dixiwonderland
   Författare
   20 juni, 2017 / 09:22

   Ja men jag tror det kommer bli bra oavsett vad jag har på mig :*

 1. 19 juni, 2017 / 19:46

  Ohh förstår att det inte är en dag att minnas med glädje, uscch hemskaste avskedet också. Så fin bild, verkligen

  • dixiwonderland
   Författare
   20 juni, 2017 / 09:22

   Naturligtvis är dagen jobbig men samtidigt ser jag det som en dag att hylla och minnas henne. Att förlora personer i ens närhet gör alltid ont men när någon tar deras liv är något helt annat. Hoppas bara att vi får bra bilder så att jag kan hylla henne på mitt sätt 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   20 juni, 2017 / 09:20

   Ja det är så hemskt. Saknar henne så mycket 🙁

 2. 19 juni, 2017 / 20:48

  Åh vad tråkigt att klänningen inte passade, man blir ju så besviken varje gång 🙁

 3. 20 juni, 2017 / 07:58

  Men fy, varm kram fina du <3 Sorgligt.
  Vilken klänning blev det tro? Har nog missat ett inlägg, ska kika.
  Hoppas du får en fin dag <3

  • dixiwonderland
   Författare
   20 juni, 2017 / 09:17

   Klänningen som jag hade tänkt ha finns på min instastories 🙂 Tack för omtanken :*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.