10   37
0   23
1   21
0   24
0   30
4   33
1   28
1   33

Middagsfrid levererar matkassar till Trollhättan och Vänersborg


Inlägget är reklam för Middagsfrid.se och innehåller annonslänkar

middagsfrid.se matkasse levereras utanför din dörr

Matkassar är den ny grejen just nu i Corona tiderna. Det är perfekt för den som inte vill besöka matbutiker, som behöver inspiration i köket och som vill minska matsvinet. Visste ni att Middagsfrid var först i världen med konceptet hemleverans av färdigplanerade matkassar? Hur coolt är inte det?! Det som jag verkligen gillar med Middagsfrid är att deras hemsida är så otroligt enkelt att navigera. Sen blev jag så himla positivt överraskad och glad när jag såg att de levererar både Trollhättan och Vänersborg!

Jag har aldrig beställt mat online. Det är faktiskt det enda som vi fortfarande köper i butik. Då mitt jobb i sig är väldigt isolerande så gillar jag faktiskt att gå i matbutiken och träffa folk samt plocka varorna. Men när jag hade ett jobb vid sidan av bloggen så hade jag önskat att jag kunde få maten levererad utanför dörren.
matkassar från middagsfrid.se

Det finns ett stort urval av matkassar att välja bland. Det som jag tycker är grymt att du snabbt och enkelt kan pausa din prenumeration eller byta så länge detta sker 9 dagar innan nästa leverans. Skulle det vara så att man har ont om pengar eller blir sugen på att testa något annat så kan man göra detta utan att det ska ställa till med problem. Som ni har sett i mina sociala medier så älskar jag mat! Jag har alltid tyckt om att laga middag till mina nära och kära vilket ni kunde se i vloggen som jag publicerade imorse. Även om vi var hemma hos min bestie så var det jag som tog över köket haha.

Som jag skrev i början av inlägget så levererar dom till Trollhättan och Vänersborg men naturligtvis många andra städer också som ni finner här. Priset för matkassarna varierar beroende på vilken ni beställer. Det finns ingen bindningstid och ni har möjlighet att pausa eller byta prenumeration så länge det sker 9 dagar innan nästa leverans. Om ni testar på Middagsfrid så får ni gärna återkomma med er upplevelse.
Dela

5 Kommentarer

 1. 8 april, 2020 / 15:47

  Det är verkligen smart med matkassar och bra tips! 😀 Kramis

  • dixiwonderland
   Författare
   9 april, 2020 / 09:51

   Ja och så kul att de levererar här 😀

 2. 8 april, 2020 / 20:14

  älskar att beställa hem mat 😀

 3. 10 april, 2020 / 07:46

  Vi har beställt matkassar från Linas Matkasse och Hello Fresh <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.