1   16
5   21
0   15
1   18
1   30
3   32
1   19
2   26

Denna fuktighetskrämen som ska motverka rodnader


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Tidigare i år så beställde jag hem denna fuktighetskrämen som ska motverka rodnader. Nu är förpackningen nästan slut så jag tänkte att det var dags att göra en utvärdering för er. Jag vill dock att ni ska veta att jag inte använt krämen dagligen och jag har endast använt denna krämen och inte resten av serien.

Fuktighetskrämen är lite tjockare i konsistensen än min andra fuktighetskräm. Den känns dock inte tung på hyn och absorberas fort vilket är ett plus. Doftar gott och den stora frågan, tar den bort rodnader? På mig så hade den ingen effekt när det kommer till rodnader. Min hy är fortfarande lika röd som den var innan jag testade krämen. Men som jag skrev, resultatet kan ha blivit annorlunda om jag använt produkten morgon och kväll. Jag kommer inte köpa den igen då jag är väldigt nöjd med serien som jag använder just nu men jag tycker absolut att man ska ge den en chans ifall man är sugen. Vi är alla olika så det kan hända att den fungerar väldigt bra på er hy.


Earlier this year I ordered this moisturizer that is an anti-redness cream. Now it´s almost done so I thought it was about time for me to write a review for you. I want you to know that I have not been using this cream daily and I have not used anything else from this series. 

This moisturizer is a bit thicker than my other moisturizer. But it don´t feel heavy on the skin and it absorbed quickly, which is a plus. Smells good and the big question, did it remove my redness? It did not have any effect on me. My skin is still as red as it was before I tested the cream. But as I wrote, the outcome might have been different if I used the product morning and night. I will not buy it again then because I’m very happy with the series that I am using right now but I definitely think you should give it a chance if you want. We are all different so it may happen that it works extremely well on your skin.

Just nu får ni även 25% rabatt på smink hos Yves Rocher ♥

24 Kommentarer

 1. 2 mars, 2017 / 08:55

  Synd att du inte märkte av mer effekt :/

  • dixiwonderland
   Författare
   3 mars, 2017 / 12:19

   Ja men som sagt hade jag använt den dagligen så hade den kanske haft effekt 🙂

 2. 2 mars, 2017 / 09:20

  Jag tycker att den är bra på min hud har blivit bättre, samt att sminket sitter bättre nu, förr hade jag ojämnare hud så att sminkningen också blev fulare. Men alltså resultatet på grundhuden har blivit bättre på mig

  Ska testa den andra nästa gång

  • dixiwonderland
   Författare
   3 mars, 2017 / 12:19

   Det är nog för att din hy inte var tillräckligt återfuktad tidigare som sminket sitter bättre nu 🙂 Jag använder aldrig primer till mitt smink då Yves Rochers krämer återfuktar så mycket att det inte behövs 🙂

 3. 2 mars, 2017 / 10:50

  Kul att få veta vad du tycker!! 🙂

 4. 2 mars, 2017 / 12:06

  Lät ju som en spännande produkt, synd att du inte märkte någon vidare skillnad!

  • dixiwonderland
   Författare
   3 mars, 2017 / 12:18

   Ja men det kan bero på att jag inte använde den regelbundet 🙂

 5. 2 mars, 2017 / 12:22

  Vilket bra tips för mig som har så röd hud i ansiktet 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   3 mars, 2017 / 12:17

   Har du? Det hade jag aldrig trott för din hy ser flawless ut på dina bilder 😀

 6. 2 mars, 2017 / 13:17

  Tack för recensionen, jag borde skaffa en sådan kräm 🙂

 7. 2 mars, 2017 / 14:12

  Synd att du inte upplevde effekt, men bra tips för de som vill ha en produkt att testa! 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   3 mars, 2017 / 12:17

   Jag tycker absolut att den är värd att testa. Jag använde den som sagt inte dagligen så resultatet kunde ha blivit annorlunda om jag gjort det 🙂

 8. 2 mars, 2017 / 14:40

  vad tråkigt att de inte hade så bra resultat!

  • dixiwonderland
   Författare
   3 mars, 2017 / 12:16

   Ja fast det kan ju vara så för att jag inte använde den dagligen också 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   3 mars, 2017 / 12:16

   Den är länkad i inlägget så det är bara att klicka på länken 🙂

 9. 2 mars, 2017 / 15:37

  Jag rodnar hela tiden, låter som något för mig haha! Bra tips!
  sv: Ellerhur! 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   3 mars, 2017 / 12:15

   Detta gäller ju rodnader, det är inte samma sak som om man rodnar 🙂

 10. 2 mars, 2017 / 19:32

  Bra tips!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.