2   17
2   16
4   22
0   14
1   46
6   28
0   21
5   22

Drömmiga klänningar

Innehåller reklamlänkar för Bubbleroom.se
Drömmiga klänningar

Floral tulle Gown

Nu när sommaren är här så vill jag bara gå runt i klänningar hela dagarna. Det är mitt absoluta favorit plagg. Många av klänningarna som jag har här hemma är gamla. Men jag är alltid på jakt efter fler. För man kan inte ha för många klänningar och framför allt inte för många drömmiga klänningar.

Drömmiga klänningar

Tulle Frill Gown

Vi ska på bröllop nu i sommar och jag kan inte bestämma mig för vilken klänning jag ska ha. Nu när jag tränar regelbundet så passar kläder som tidigare varit för små. Vilket ger mig ett större urval här hemma. Vita klänningar går naturligtvis bort vilket gör det lite enklare men det är svårt. När det kommer till att köpa nya klänningar så älskar jag klänningar med mycket detaljer. Enkla klänningar är inte min stil.

Lace Frill Short Dress

Jag och min bestie hade ett väldigt roligt samtal förra veckan. Vi pratade om att vi hade svårt att hitta kläder som vi tycker om då modet just nu inte är vår stil. Och då kom vi in på att när vi var i 20 års åldern så fanns det ingenting som hette för kort kjol/klänning. Och jag minns att jag själv sa att jag aldrig skulle ha på mig långa klänningar/kjolar. Så fyllde man 30 och helt plötsligt så klarar man knappt av att ha något som går över knäna haha. Jag är så nyfiken på om det var samma sak för er också?

Drömmiga klänningar

Lace Frill Dress

Där och då var jag så himla säker på att jag alltid skulle ha korta klänningar. Speciellt eftersom att jag är så kort vilket gör att de blir lite längre på mig. Jag vet inte om detta har hänt någon annan men hade varit väldigt kul att höra om det var samma för er när ni fyllde 30 att klänningarna blev lite längre än tidigare. Oavsett så ska man ha på sig det som man trivs i och mår bra i.

Lace Frill Dress

Sommaren har bara börjat så jag hoppas att det kommer komma in en massa fina klänningar framöver. Jag behöver verkligen uppgradera min garderob. Mycket av det som jag har är gammalt och inte riktigt min stil idag. Skulle det dyka upp en massa fina sommarplagg så kan ni göra er redo för att de kommer dyka upp här i bloggen. Så länge så får vi njuta av dessa drömmiga klänningarna.

6 Kommentarer

 1. 27 maj, 2024 / 13:31

  Åh ja tack, mer stora drömmiga kjolar till sommarkvällarna! 😀

 2. Therese
  30 maj, 2024 / 09:39

  Jag hade också bara korta klänningar när jag var yngre. Idag är jag 38 år och har två barn och känner mig inte längre bekväm i korta klänningar. Tyvärr har det nog mest med vikten att göra. Jag gick upp mycket i vikt under min sista graviditet och den vikten har hittills varit omöjlig att bli av med, hur jag än försöker. Jag håller förresten med om att modet idag inte är min stil. Ärligt talat är modet idag jättefult. Allt mode just nu ser ut som tidigt 90-tal (och det var inte snyggt på 90-talet heller). Det som tonåringarna och upp till 25-åringarna har på sig påminner mig bara om medelålders lärare 1993. Jag hittar absolut ingenting att köpa i butikerna för tillfället. Modet mellan 2011 och 2013 var mer min stil.

  • dixiwonderland
   Författare
   30 maj, 2024 / 13:49

   Äntligen någon mer än jag som hatar 90-talsstilen 🤣 Hoppas verkligen att denna hemska trenden försvinner snart så det börjar komma in snygga kläder som man faktiskt vill köpa 🤣

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.