1   22
6   31
1   16
8   25
7   29
1   19
4   31
7   24

Men nu har jag paketet och det betyder


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Vilken vecka detta har varit och än är den inte slut. Dagens planer är att jobba undan det viktigaste. Gå bort och ta ut Ronja. Sen göra mig i ordning innan jag tar bussen hem till min bestie. Där ska vi fota material till ett jobb som jag har. Tänkte att jag ska försöka uppdatera så mycket som möjligt på instastories. Helgen är också fullspäckad med två bio besök. Imorgon ser jag äntligen Logan. Hugh Jackmans sista film som Wolverine. Jag är 99% säker på att tårarna kommer spruta då jag har älskat X-Men enda sedan jag var ett litet barn. Hugh Jackman var min första kärlek och det gör ont i hjärtat att veta att han efter 17 år aldrig mer kommer spela Logan. På Lördag ska vi fota material och sen blir det bio (nya King Kong) och middag med vänner. På söndag ska vi fortsätta fota och så blir det kalas för Olivia. Men nu måste jag sätta igång så jag hinner med allt.

Just det! Minns ni detta inlägget där jag berättade om mitt paket som Postnord slarvat bort? Det visade sig att paketet fanns hos mitt postombud hela tiden och var nära på att skickas tillbaka för att Postnord fuckade up! Blir så irriterad över att killen jag pratade med sa att vi skulle göra en reklamation istället för att be mig gå till mitt postombud för att se ifall det fanns där (det var min sambo som sa att vi skulle kolla där). Men nu har jag paketet och det betyder att vi kör igång en ny tävling på Måndag.

What a busy week this has been and it´s not over. Today my plan is to work away the most important things. Go to my mom and take Ronja out for a walk. Make myself ready before I take the bus to my bestie. At her place we´re gonna have a photoshoot that is work related for me. I will try to update my instastores as much as possible today. This weekend is cray cray as well. Tomorrow we are finally going to see Logan. This is Hugh Jackmans last movie as the Wolverine. I´m 99% sure that I´m gonna cry because I have loved X-Men since I was a little kid. Hugh Jackman was my first love and it breaks my heart to know that after 17 years he wont come back as Logan. On Saturday we are gonna shoot materials and also see the new King Kong movie. After that we´re having dinner with our friends. On Sunday we will continue to shoot material and we are also gonna celebrate Olivias birthday. Well now I need to get some work done.

Klänning / Örhängen / Blus / Klänning
Dela

12 Kommentarer

 1. 16 mars, 2017 / 09:14

  Skönt att paketet är återfunnet 🙂

 2. 16 mars, 2017 / 09:32

  Älskar den bilden på dig! Du är så fin.

 3. 16 mars, 2017 / 09:36

  Men oh så skönt att paketet äntligen är framme och spännande med tävling =D

  Fin bild på dig och snygga kläder både på dig och länkarna du visar

 4. 16 mars, 2017 / 09:41

  Ska också på bio imorgon, men ska se Skönheten & Odjuret 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   17 mars, 2017 / 10:41

   Åhh jag ska se den med Bestie 😀 Tror den kommer vara amzing!

  • dixiwonderland
   Författare
   17 mars, 2017 / 10:40

   Nej jag fick ingenting. Det registerades att den var i Gbg men sen fick jag inget om att den kommit till Trollhättan eller något…

 5. Hanna
  16 mars, 2017 / 10:51

  Va kast av personalen på Postnord… Dom borde ha rekommenderat att du kollat först istället för att säga att företaget ska göra en reklamation =(

  • dixiwonderland
   Författare
   17 mars, 2017 / 10:39

   Ja jag tycker det var skit dåligt men nu löste det sig som tur var 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.