12   24
1   19
0   22
1   29
5   24
0   17
1   19
1   32

Glömt av hur avkopplande det är att läsa böcker


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Jag ska erkänna att jag hade glömt av hur avkopplande det är att läsa böcker. Det svåra i det hela är att hitta bra böcker. Jag är helt uppslukad i Unfiltered av Lily Collins. Den är så äkta och tar upp sånt som vi alla unga kvinnor går igenom. Detta är min första bok som jag läser på engelska och det var så mycket enklare än vad jag trodde. Engelska är som svenska för mig då både jag och min sambo använder det i vårat arbete. Det känns väldigt naturligt men eftersom att jag haft lässvårigheter hela mitt liv så var jag lite osäker.
/
I’ll admit that I had forgotten how relaxing it is to read books. The difficult part is to find a good books. I’m totally addicted to Unfiltered by Lily Collins. It is so real and brings up things that we all young women go through. This is my first book that I read in english and it was so much easier than I thought. English is like Swedish for me as both me and my partner use it in our work. It feels very natural, but because I had reading difficulties throughout my life I was a little unsure.

Lily tar upp ämnen som ligger nära till hjärtat oavsett vem man är. Hon berättar tidigt i boken om en kontrollerande pojkvän som hela tiden förminskade henne. Jag vet inte vem denna personen är men jag tror det är Jamie Campbell Bower då dom har haft ett on and off förhållande. Jamie var med i Twilight filmerna och spelade även mot Lily i filmen The mortal instruments. Hon berättar om hur hon utvecklade anorexia och trots att hennes mamma är hennes bästa vän så lyckades hon dölja sjukdomen väldigt bra. Hon pratar också om att acceptera sig själv och älska sig själv för den man är. Att det som gör oss annorlunda från andra är det som gör oss unika.
/
Lily is talking about things that are very close to heart. In the book she talks about an ex boyfriend that was very controlling and put her down. I don´t know who this person is but I think it´s Jamie Campbell Bower because they have had an on and off again relationship. Jamies was in the Twilight movies and they played together in the movie The mortal instruments. She talks about developing anorexia and how she hide it from her mom. She also brings up a very important message that you should accept yourself for who you are and love yourself. The things that makes us different is the things that makes us unique.

 

19 Kommentarer

 1. 15 mars, 2017 / 18:20

  Har du läst Flora Wiströms bok Stanna? Jag rekommenderar den verkligen annars!

 2. 15 mars, 2017 / 19:57

  Sv: men åh så roligt att vi kollar på samma serie! Älskar unga mammor 🙂

 3. 15 mars, 2017 / 20:52

  Åh jag äääälskar att läsa, åh din tröja ser föör mysig ut ?

  • dixiwonderland
   Författare
   16 mars, 2017 / 09:13

   Åhh va glad jag blir 😀 Det är den som jag gjort själv <3

 4. 15 mars, 2017 / 21:09

  Jag läste mycket förr och ja det är väldigt avkopplande

 5. 15 mars, 2017 / 21:45

  Älskar att läsa böcker! Det är så mysigt! Kram

 6. 15 mars, 2017 / 22:01

  Måste köpa den boken 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   16 mars, 2017 / 09:13

   Ja det tycker jag du ska göra för den är helt fantastisk 🙂

 7. 15 mars, 2017 / 22:31

  Så skönt att det gick bra att läsa på engelska också! Jag tycker ofta att böcker är bäst på sitt originalspråk så försöker alltid läsa böcker av engelskspråkiga författare på engelska 🙂 Och tack för boktipset!

  • dixiwonderland
   Författare
   16 mars, 2017 / 09:12

   Jag har inte läst så många böcker så jag kan uttala mig om det men jag vet att många håller med dom om det. Funderar på att köpa hem alla Harry Potter böckerna och läsa dom på engelska 😀

 8. 16 mars, 2017 / 07:58

  Mysig tröja 😀

 9. 16 mars, 2017 / 20:04

  Böcker är hur bra som helst! Jag rekommenderar att du skaffar goodreads appen. Den gör det lättare att hålla koll på vilka böcker man har läst och den kan också rekommendera bra böcker beroende på vilken genre du tycker om. xoxo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.