0   16
3   37
3   39
3   39
7   37
2   38
3   32
6   26

Maria Nila Sheer Silver | Före och Efter


Detta inlägget innehåller annonslänkar

På bilden till vänster har jag tvättat håret med serien Heal från Maria Nila. På bilden till höger har jag använt Sheer Silver från Maria Nila som är deras silverschampoo serie. På bilden till vänster sov jag med blött hår och på bilden till vänster har jag fönat håret.

Ni var många som skrev att ni älskar Maria Nila och det gör mig så glad för det är verkligen de bästa produkterna som jag använt till mitt hår. Som jag skrev i detta inlägget så skulle jag göra en före och efter bild så att ni också kunde se skillnaden. Jag upplever alltid att kameran tar upp de röda pigmenten mycket enklare men jag valde att inte ändra något i färgerna när jag redigerade bilderna.

Den mörka färgen är schampoot och den ljusa färgen är balsamet. Desto mörkare färgen är desto mer tar den av de röda pigmenten (upplever jag). Jag hade i både schampoot och balsamet i 5 minuter var men jag rekommenderar att ta i balsamet i handdukstorkat hår så att det kan sitta i mycket längre som en inpackning. Jag har inte blekt klart mitt hår så det har mycket röda pigment i sig men jag är nöjd med Sheer Silver. Jag tycker den dämpade de röda tonerna väldigt bra och jag kommer absolut köpa silverschampoot igen när flaskan tar slut. Balsamet är jag lite osäker på just för att den är såpass mycket ljusare.

12 Kommentarer

 1. 12 mars, 2018 / 09:04

  Jag använder också hårprodukter från Maria nila och så fint hår du har! 😀 Kramis

  • dixiwonderland
   Författare
   13 mars, 2018 / 08:30

   Mitt hår ser för jävligt ut på bilderna xD Har väldigt frissigt/lockigt hår så om man inte stylar det får man ingen glans i det men tack 🙂

 2. 12 mars, 2018 / 12:15

  Maria Nila har verkligen så himla bra produkter, älskar torrschampot från dom 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   13 mars, 2018 / 08:29

   Det måste jag ta och kolla upp 😀 Tack för tipset!

 3. 12 mars, 2018 / 14:19

  Såg ut att bli ett jättebra resultat!

  • dixiwonderland
   Författare
   13 mars, 2018 / 08:29

   Jag är verkligen jätte nöjd! Svårt att få fram skillnaden på bild kan jag tycka men de röda tonerna dämpades väldigt bra 🙂

 4. 12 mars, 2018 / 20:27

  fint, kul att få se före och efter 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   13 mars, 2018 / 08:24

   Tänkte att det är bästa sättet att visa att produkten fungerar 🙂

 5. 12 mars, 2018 / 22:15

  Ohh toppen ska kika in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.