3   16
3   26
7   34
2   36
3   31
6   25
0   15
0   27

Losers: Part I av Harley Laroux

I was supposed to have it all. I’d been Prom Queen, Cheer Captain – high school’s most savage Queen Bee. I could have everything I wanted. Except them. The freaks, the weirdos, the school’s ultimate losers: Manson, Jason, Lucas, and Vincent. Our hatred for each other couldn’t keep us apart, not even when my own mistake got Manson expelled and made me the ultimate villain to the rest of them.

One night was supposed to be enough. I couldn’t resist forever. For one night I gave myself over to the men I wasn’t supposed to want and satisfied the darkest parts of my soul. But some things are meant to stay in the dark. One night, and it was over. Nothing more than a game.

Now, with college behind me, our worlds collide yet again. Four men, all willing to share me as their plaything until my debt to them is paid. Another game to satiate my dark cravings, the twisted rules of which bring us all even closer than before. But games aren’t meant to last. When the debt is paid and the game is done, what if I don’t want to walk away?

Losers: Part I av Harley Laroux

Losers: Part I är fortsättningen på The Dare som jag har skrivit om tidigare. Man måste inte ha läst The Dare för att kunna läsa denna boken men jag rekommenderar verkligen att man läser The Dare först för att förstå bättre. I Losers: Part I så träffar Jessica på Manson, Jason, Lucas, and Vincent igen efter att hon kommit tillbaka till sin hemstad. Under åren som har passerat så har ingen av dom glömt den där natten. Den förbjudna natten under Halloween.

Jessica kämpar med att inte ge in till den nya världen som Manson visat henne. Men efter några rätt stora misstag från hennes sida så beslutar hon sig att göra en deal med killarna. De reparerar hennes bil mot att hon blir deras sexleksak. En deal som borde skämma skiten ur Jessica men som istället gör henne ännu mer dragen till killarna och deras värld.

Grova sexscener

Jag kan säga att sexscenerna i denna boken är alldeles för grova för mig. Och innan man börjar läsa boken så finns det många varningstexter just för att vissa saker är extremt grova. Men bortsett från det så älskar jag relationerna som bildas mellan dessa fem personerna. Mitt hjärta skriker för Mason. Hade Mason funnits irl när jag gick i skolan så hade jag varit så kär i honom.

Boken är definitionen av raw

Den fängslar en och berättar hur trasiga personer kan hitta varandra och bilda en egen familj. Hur viktigt det är att inte följa normen av vad samhället vill att du ska vara utan att följa ditt hjärta. Boken öppnar upp en ny värld för mig där bdsm är en återkommande faktor samt att de alla fem har sex med varandra. När jag började läsa boken så fick jag en klump i magen av att läsa vissa av sexscenerna. En tjej och fyra killar. Men desto mer jag läser desto mer inser jag att Jessica vill detta lika mycket som dom. För första gången i hennes liv så blir hon sedd. För första gången så har hon fyra män som bryr sig om henne. Som vill att hon ska njuta minst lika mycket som dom om inte ännu mer.

Hur de kämpar för att se solen gå upp igen

Precis som The Dare så väcker denna boken så många känslor och minnen för mig. Inte för att något av detta har hänt mig. Men jag tror det är hur de kämpar för att inte förlora hoppet. Hur de kämpar för att se solen gå upp igen. Hur ont det gör att våga öppna upp sitt hjärta i rädslan av att få det krossat igen. Hur de genom allt trasigt hittar kärlek och extrem tillit hos varandra när alla andra sviker. Även om boken är extrem på många sätt så rekommenderar jag verkligen att ni läser den. För i allt de där trasiga så finns det så mycket fint.

4 Kommentarer

 1. 10 juli, 2024 / 20:50

  Låter som en väldigt intressant bok och serie! Har också märkt att sexscenerna är definitivt grövre i de engelska böcker jag börjat läsa :/

  • dixiwonderland
   Författare
   11 juli, 2024 / 08:05

   Just dessa var extrema men det var också för att det var bdsm inslag. Men annars så gillar jag att det är så detaljerade sexscener 😉

 2. 11 juli, 2024 / 11:10

  Det låter som en riktigt intressant serie. Även om det är grova sexscener. Har du läst Fifty shades-serien? Där är det också en del grova sexscener men den här boken kanske spelar i en annan liga vad gäller grovheten?

  • dixiwonderland
   Författare
   11 juli, 2024 / 15:28

   Jag har sett någon av filmerna men tyckte de var fruktansvärt dåliga så tror inte att böckerna kommer leva upp till mina förväntningar 😅 Då denna boken har 4 killar och 1 tjej så skulle jag helt klart säga att denna är betydligt grövre 😅

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.