0   29
4   29
6   40
0   26
0   19
5   33
5   38
2   46

Livet är så himla skört

Livet är så himla skört

Måndag igår och det var fullt ös medvetslös hela dagen lång. Dagen startade med att jag och Messi gick vår första promenad tillsammans. Jag var där i Söndags och hämtade nycklarna. När jag kom igår så tittade han på mig men sen sprang han in i sovrummet. Jag blev lite nojig över att han skulle vara rädd för mig. Men det visade sig att han skulle ha sin snutte haha. Promenaden gick jätte bra och jag ser fram emot att få lära känna honom mer. Messi är den hunden som jag kommer ha mest av alla hundarna.

När jag hade kommit hem, duschat, ätit lunch så åkte vi ut till Öresjö. Platsen där arbetet aldrig slutar. Äppelträden som jag klippte i våras har fått så galet mycket äpplen. Man ska ta bort äpplen så att de inte sitter på samma kvist för annars blir de inte stora. Men det är så galet mycket äpplen så det känns nästan omöjligt. Jag har lovat farmor och farfar att göra äppelmos till dom. Själv så vill jag göra äppelpaj och äppelkaka.

Livet är så himla skört
Livet är så himla skört

Mina pallkragar har exploderat! Tyvärr så blommar det dåligt. Lejongapen och Dahliorna är nästan där men får vänta en vecka eller två. Jag funderar på om jag ska så dom en månad tidigare nästa år så att de börjar blomma tidigare. Nu är vi i slutet av Juli och de har precis börjat blomma. Nästa år kommer jag även bara fokusera på att odla de långa då de korta som ni kan se till vänster är alldeles för korta för att ha i snitt.

Livet är så himla skört
Livet är så himla skört

Men det var också varit en väldigt tung dag igår. I Söndags fick vi nämligen veta att en bekant till vår familj plötsligt hade gått bort i helgen. Man kunde verkligen känna sorgen ute i Öresjö. Jag satte ihop denna buketten som består av 100% Öresjöblommor för att ge till familjen och visa vårt stöd i denna svåra tid.

Livet är så himla skört

Allt kan förändras i ett ögonblick. Därför är det så viktigt att uppskatta varje ögonblick som vi får. Säg ”Jag älskar dig” en gång för mycket. Om du tänker/drömmer om en person så hör av dig till den. Det kan vara ett tecken på att personen behöver dig. Jag har fått uppleva mycket sorg i mitt liv men varje gång så har det varit annorlunda. Vid vissa dödsfall så har jag velat prata om det, vid andra så har det varit tvärtom. Alla sörjer på olika sätt. Vissa vill prata, vissa vill vara ifred men som vän är det så himla viktigt att visa att man finns där. Erbjud din hjälp och visa ditt stöd.

Dela

4 Kommentarer

 1. 19 juli, 2022 / 17:37

  Men så tråkigt när någon bekant går bort sådär hastigt.. Livet är så orättvist! Väldigt fint med buketten!! Kramar

  • dixiwonderland
   Författare
   20 juli, 2022 / 19:05

   Ja livet är långt ifrån rättvist. Tack <3

 2. 20 juli, 2022 / 20:40

  Så mycket vackra blomster. Ja livet är så orättvist och beklagar det som hände er bekant. Mi svärfar gick bort i svår cancer förra månaden efter en lång tids kämpan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.