1   23
5   22
0   16
1   18
1   31
3   32
1   19
2   26

Lite extra tid åt er läsare

Igår kväll spenderade jag lite extra tid åt er läsare. För mig är relationen till er så himla viktig och därför försöker jag prata med er så mycket jag kan när tiden finns. Fick konstruktiv kritik från en av er och jag var helt med på noterna. Som jag har skrivit tidigare så önskar jag att alla samarbeten som jag gör här på bloggen var relevanta för bloggens innehåll men just nu så fungerar inte det. Vissa perioder har jag många samarbeten men just nu är jag i en period där det går betydligt sämre.

Oavsett vad jag gör för samarbete så lägger jag alltid ner min tid på att få inläggen så bra som möjligt. Då jag äger min blogg så har jag utgifter som man inte har om man bloggar på en portal. Det kostar mig över tusen kronor per år bara att ha bloggen så jag är beroende av att få in en viss mängd samarbeten samt att ni klickar på mina länkar för att få allt att gå runt. Jag är så tacksam över att ni vill supporta mig och har förståelse för detta.

Jag ska snart ge mig ut i snön för att rasta hundarna. Sen när jag kommer hem så ska jag sminka mig för att sedan bege mig hem till Amanda. Hela väskan är packad med kläder och grejer som vi ska fotografera. Jag tycker det är mycket roligare att visa upp nya kläder när jag har dom på mig än som tidigare när man hängde det på en galge. Enda nackdelen är att jag behöver hjälp att fotografera men tur att man har vänner som ställer upp.

18 Kommentarer

 1. 9 mars, 2018 / 09:26

  Det är mer jobb än alla tror att blogga och du gör det jättebra tycker jag. Jobba vidare så lönar det sig. Ha en fin helg! Kram

 2. 9 mars, 2018 / 09:37

  Det är så mycket mer jobb bakom en grym blogg än vad många tror 🙂 Tycker du gör ett toppen jobb <3 Fin fredag till dig.

 3. 9 mars, 2018 / 10:59

  Åh kämpa på ibland har man sämre perioder med samarbeten kram 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   10 mars, 2018 / 10:22

   Ja det kan jag verkligen hålla med om 🙁

 4. 9 mars, 2018 / 11:18

  Så kul med fotografering! 🙂
  Din blogg är inspirerande och jag blir alltid lika glad av att kika in här! 😀 Kramis & trevlig helg till dig!

  • dixiwonderland
   Författare
   10 mars, 2018 / 10:22

   Betyder så mycket ska du veta, tack 😀

 5. Erika
  9 mars, 2018 / 12:03

  Jag förstår att du lägger ner mycket arbete och tid samt att du behöver få en viss summa varje månad i inkomst precis som vem som helst 😊 Men ska jag vara helt ärlig så har jag varit en trogen följare av din blogg sedan flera år, men blir bara mer sällan jag går in på din blogg nu för tiden pga samarbeten som jag tycker inte passar in i din blogg, fick bara känslan av att du endast gör det samarbetet för pengar och det känns inte genuint. Mycket produktbilder (från hemsidorna) samt att jag upplever många av dina inlägg ”riggade” och skrivs nästan som ett manus. Såklart upplever folk säkert det olika och jag hoppas att du inte tar illa upp av min kommentar, för det är aboslut inte min mening. Ha en fin dag och lycka till med dina sociala medier och framtida planer!

  • dixiwonderland
   Författare
   10 mars, 2018 / 10:18

   Gällande samarbetena så förstår jag precis vad du menar och som jag skriver, jag önskar att jag kunde göra samarbeten som är mer relevanta för min blogg. Jag producerar i snitt 60 blogginlägg i månaden och av dom 60 så är max 5 samarbeten. Jag gör inte såpass många samarbeten som jag skulle behöva göra för att få en bra lön. Just nu avgör antalet samarbeten om jag ska ha råd att betala min hyra eller inte och därför kan jag inte tacka nej till vissa jobb som jag får. Sen skulle jag aldrig göra samarbeten för hemsidor relaterade till sex eller spelbolag. Även jag har gränser för vad som får synas på bloggen. Jag försöker alltid göra mina samarbeten så personliga som möjligt och du som läsare har alltid möjligheten att hoppa över de inläggen då det står om det är ett samarbete samt vilket företag som jag samarbetar med om du inte finner det intressant.

   Sen tycker jag det är konstigt att du upplever att det är mycket produktbilder på bloggen om du har läst min blogg i flera år? Förr la jag upp 4 inlägg om dagen och då var två av dom inlägg med produktbilder från olika hemsidor. Idag har jag 3 inlägg med mina egna bilder innan jag publicerar ett inlägg med produktbilder. Till skillnad från förr så försöker jag använda mina egna bilder så mycket jag bara kan men jag kan inte beställa hem allt nytt som jag vill blogga om och då blir det att det kommer ett kollage med nyheter istället 🙂

   Jag tar faktiskt illa vid mig när du skriver att mina inlägg känns riggade/manus. I flera år har jag haft så svårt för att öppna upp mig. Jag kunde sitta i timmar och försöka få ihop en text på 100 ord men satt hela tiden och raderade allt jag skrev. Idag innehåller mina inlägg minst 250 ord och jag känner själv att det blivit enklare för mig att dela med mig av saker som jag gjorde förr. Det finns inget manus varken när jag skriver samarbeten som vanliga inlägg. Ibland blir det kanske en upprepning av vad som sagts tidigare men jag försöker att inte arbeta sönder mina texter just för att jag vill att min personlighet ska komma fram mycket mer.

   Man kan alltid bli bättre och utvecklas. Nu har jag tre personer som hjälper mig fotografera jämfört med tidigare då jag bara hade en. Jag mår även bättre psykiskt vilket gör att jag nu tackar ja till saker jag tidigare sagt nej till. Förhoppningsvis utvecklas bloggen till det bättre (det är alltid mitt mål) sen om det faller dig i smaken det kan inte jag svara på men jag hoppas du fortsätter titta in 🙂

 6. 9 mars, 2018 / 14:06

  Så kul med fotografering! Ska bli spännande att få se bilderna 🙂

 7. 9 mars, 2018 / 17:03

  Tycker du gör det jättebra! Alla kan ju tyvärr inte vara nöjda…

 8. 9 mars, 2018 / 17:07

  Du är bäst på det du gör, så heja dig och fortsätt! 🙂 Jag försöker också att alltid jobba på relationen till mina kunder på olika sätt för att bättra mig med det jag gör. Tror inte många förstår hur det ibland hopar sig med jobb och ibland är osäkert och ingenting, känner likadant nu! Men heja oss! <3

  • dixiwonderland
   Författare
   10 mars, 2018 / 09:45

   Jag önskar verkligen att jag kunde vara mer picky med vad för typ av samarbeten som jag gör men jag hoppas att jag kan skapa förståelse genom att förklara hur det ligger till. Sen känner jag att om jag nu producerar ca 60 inlägg i månaden då borde man kunna ”stå ut med” ifall det kommer upp 5 inlägg som är samarbeten och kanske inte relevant för bloggen. Bara att scrolla förbi eller invänta nästa inlägg 🙂

 9. 11 mars, 2018 / 10:27

  tycker verkligen att du gör det så bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.