1   17
5   22
0   16
1   18
1   30
3   32
1   19
2   26

Letar efter en nyårsklänning

Boots/Justfab – Dress/Sunshine Soul – Coat/Lookbook Store

Fick ett samtal imorse som gjorde mig så otroligt glad

Så glad att jag bestämde mig för att åka ut och fota fast vädret som ni ser på bilden var skit. Nyår är bokat och jag kunde inte vara gladare för jag ska fira det nya året med mina pojkar. Min sambos barndomsvänner som vi alltid går på bio med men det som gör detta så speciellt är för att Ljung kommer vara där. Nästan ett år har han varit utomlands i Nya Zeeland och Australien. Saknade är enorm och jag kan inte fatta att vi allihop ska fira Nyår tillsammans.

I stunden sitter jag och letar efter en nyårsklänning

Jag som hade tänkt stanna hemma då jag sällan (borde skriva aldrig) går ut men nu ser jag så otroligt mycket fram emot nyår.Dock har jag ingen som helst aning om vad jag ska ha på mig. När det kommer till just festklänningar så vill jag ha en som jag kommer få användning för. Förr köpte jag en massa festklänningar som aldrig kom till användning och det vill jag inte göra om denna gången. Förhoppningsvis så hittar jag någon som faller mig i smaken och som jag kan använda mer än bara en gång.

17 Kommentarer

 1. 10 december, 2016 / 21:14

  Hoppas det blir bra och trevligt! 😀

 2. 10 december, 2016 / 23:16

  Oh vad roligt =D

 3. 10 december, 2016 / 23:29

  Härlig trenchcoat!

  Sv: Kul att du tyckte om inlägget! Jag gillar att ge mina läsare en möjlighet att få lära känna mig. :3

 4. 11 december, 2016 / 09:37

  Åh, vad roligt ju! ^^

 5. 11 december, 2016 / 10:19

  Åh vad roligt 😀

 6. 11 december, 2016 / 17:45

  Vad fin outfit!! 🙂 Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.