0   18
1   29
5   23
0   17
1   19
1   32
3   33
1   19

Krukor och vaser i serien Ostindia

Innehåller reklamlänkar för Cervera.se
Krukor och vaser i serien Ostindia

Ni hittar serien här

Nu utökas den populära serien Ostindia från Rörstrand med krukor och vaser i samma eleganta och tidlösa blå mönster. Krukorna och vaserna passar perfekt att ge bort som present eller förgylla inredningen med i det egna hemmet. De nya vaserna och krukorna är framtagna i samarbete med Anna Lerinder som är en av Sveriges främsta porslinsformgivare. Krukorna är tillverkade som skyddskrukor utan hål i botten.

Krukor och vaser i serien Ostindia

Krukor och vaser i serien Ostindia

Jag har pratat tidigare om att ha porslin efter årstid. Blå servis är sommar för mig. Jag tycker det är så himla fint och jag älskar Ostindia. Deras porslin och krukor får mig att tänka på svensk sommar. Dagar som spenderas på landet, grädde och jordgubbar. Blå himmel och vågorna som slår mot klipporna. Ostindia har dessutom flera olika serier i blått så det finns förhoppningsvis något för alla. Dessutom så tycker jag det är fint när man blandar olika färger från samma serie.

Det är kännetecknar Ostindia porslinet är det blåvita mönstret med motiv inspirerade av asiatisk design och natur. Såsom blommor, träd och fåglar. Dessutom så är mönstret stilrent och tidlöst. Vilket har gjort det populärt över generationer och över hela världen. Så är ni sugna på att investera i ett vackert sommar porslin så ta en titt på Ostindia. För mer inredning så klickar ni här.

Ni hittar alla produkterna här

Dela

5 Kommentarer

 1. 3 maj, 2024 / 11:11

  Ååh jag såg dessa vaser igår och blev så förtjust i dem. Vi har servisen som vaserna hör till så det skulle vara kul att ha även dessa. <3

  • dixiwonderland
   Författare
   3 maj, 2024 / 17:57

   Åh va kul att ni har servisen 😀 Då behöver ni vaserna också 😉

 2. 3 maj, 2024 / 16:31

  MEEEenn oh lägg av, min dröm har varit att alltid ha hela Ost Indias serie och dessa vaser och krukor var ju helt underbara. Nu blir jag ju megasugen att shoppa dem. Samt så somrigt och snyggt de matchade med allt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.