1   16
5   21
0   15
1   18
1   30
3   32
1   19
2   26

Kombinationen av klänning/kjol och stickad tröja


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Klänning / Klänning / Kjol / Byxor / Byxor

Om vi får en relativt varm höst så kommer jag absolut köra på kombinationen av klänning/kjol och stickad tröja. Jag vill gå barbent så länge jag bara kan då jag hatar byxor. Dock måste jag erkänna att jag tycker de bruna och randiga byxorna är så snygga! Funderar starkt på att beställa hem de bruna. Får lite 70-tals vibbar men jag älskar verkligen brunt på hösten. Tycker även det är grymt kul att rosa verkar vara en färg som vi kommer få se mycket av denna hösten. Puderrosa är så himla fint.

Jacka / Tröja / Halsband / Jeans / Boots / Halsduk / Halsduk / Boots / Boots / Sneakers / Sneakers

Förra året insåg jag att jag verkligen behöver köpa fler jackor. Jag använder endast två just nu och det blir lätt uttjatat när man fotograferar outfits. Enda nackdelen med jackor är att dom tar så mycket plats. Men jag gillar verkligen denna rosa jackan. Kul med färg och jag tror den skulle fungera väldigt bra ihop med många av de plaggen som jag har här hemma. Tröjan bredvid ser så himla gosig ut om ni frågar mig. Går att styla till vad som egentligen, gärna kombinerat med en halsduk och ett par snygga boots eller sneakers.

10 Kommentarer

 1. 31 juli, 2018 / 12:09

  Wow så snyggt! 😀
  Sv; Tack så jättemycket för länken, har hört av mig!

 2. 31 juli, 2018 / 13:03

  Så mycket snyggt 😀

 3. 31 juli, 2018 / 14:58

  Jag ser verkligen inte fram emot höst ännu, men tanken på stickad tröja och kjol gör mig ändå lite glad i hjärtat, hihi! Kram <3

  • dixiwonderland
   Författare
   1 augusti, 2018 / 12:07

   Jag längtar efter hösten 😀 Önskar att den var betydligt längre bara :/

 4. 1 augusti, 2018 / 19:42

  Jag längtar efter hösten, modet, krispiga luften och absolut det modet

  • dixiwonderland
   Författare
   3 augusti, 2018 / 11:02

   Jag med! Sitta på mysiga cafér 😀

 5. 1 augusti, 2018 / 20:10

  åh ja snart kan man ha stickad tröja över klänning, längtar typ haha

  • dixiwonderland
   Författare
   3 augusti, 2018 / 11:00

   Haha känns som att det är långt kvar dock 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.