1   23
5   22
0   16
1   18
1   31
3   32
1   19
2   26

Jag älskar att få förverkliga de bilderna som jag får i mitt huvud


Detta inlägget innehåller annonslänkar

”Jag älskar att få förverkliga de bilderna som jag får i mitt huvud”

När man får utlopp för sin kreativitet och skapar det som jag kallar magi. När jag besöker platser där våra landskap är öppna så laddas mina batterier tusen gånger om. Jag tror vi alla har såna platser i våra liv men jag känner mig genuint lycklig av att stå där mitt ute i säden och höra hur vinden får dom att dansa.

Min klänning tog hela 17 dagar att få hem från USA. Jag såg den på min favorit influencer Emily och var tvungen att klicka på länken för att hitta den. Hemsidan hade jag aldrig hört talas om tidigare men till min tur så skickade dom till Sverige. Och det bästa av allt var att den var på rea. Nypris var 1300 kronor men jag fick den för 470 kronor. Tråkigt nog är frakten till Sverige jävligt dyr så slutpriset blev strax över 700 kronor.

Denna sommaren har jag börjat älska klänningar som är blåa. Just färgen blå är något som jag verkligen förknippar med Svensk sommar. Blått hav, blå himmel och blåa blommor. Då det tog så lång tid att få klänningen så sålde den tyvärr slut men jag hittade några klänningar som påminner om denna.

Den första klänningen är så himla söt och jag vill ha den i alla färger. Off Shoulder kan aldrig gå fel och därför var jag tvungen att inkludera denna klänningen som både är randig, off shoulder och med spets. Hade klippt av bandet om klänningen sitter kvar utan det. Denna klänningen har jag bloggat om tidigare och flera av er älskade den. Nu är den på rea och absolut värt ett köp om man vill ha en ögon fallande blå klänning.

”Har aldrig haft en klänning med så många fina detaljer”

24 Kommentarer

 1. 30 juli, 2018 / 10:03

  Har också kärat ner mig i blott och då gärna randigt, det är jättefint. Härligt att du kom över klänningen till bra pris, synd med dyr frakt då

 2. 30 juli, 2018 / 10:04

  Vilken fin klänning och det blev ändå bra pris med tanke om ordinarie priset. Jättefina bilder på dig! 😀 Kramis

  • dixiwonderland
   Författare
   31 juli, 2018 / 10:21

   Ja så länge jag inte får hem en faktura på momsen xD

 3. 30 juli, 2018 / 15:16

  Väldigt fin klänning!

 4. 30 juli, 2018 / 18:00

  Jisses så vackra bilder 😍😍 Och så fin detalj att ha med solrosorna 😍

 5. 30 juli, 2018 / 20:58

  Åh så himla fint!!!!!

 6. 30 juli, 2018 / 22:33

  Fantastiska bilder! 😀

 7. 31 juli, 2018 / 08:38

  Fantastiskt fin är både du och klänningen och omgivningen du fotat i 💕🙏 förstår du väntat ivrigt på den.

 8. 31 juli, 2018 / 20:34

  det är så där idag med .. mår lite så där motgångar hele tiden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.