8   35
3   28
0   22
3   46
3   40
3   39
7   40
2   38

Klart att solen skiner när jag har kalas

Klart att solen skiner när jag har kalas

Vilken underbar Söndag det har varit idag. Solen skiner och inte ett enda moln på himlen. Men klart att solen skiner när jag ska ha kalas! Idag hade jag mitt tredje kalas som blev ute i Öresjö med familjen. Sjön gnistrade så vackert i solen och vi riktigt njöt av den vackra dagen. Detta var som sagt mitt tredje kalas vilket betyder att jag har två kvar innan jag är klar med allt mitt firande. Har jag sagt att jag älskar att fylla år? haha.

Klart att solen skiner när jag har kalas

Jag bakade naturligtvis min berömda äppelkaka. Har ni inte provat den ännu så måste ni göra det. Anledningen till varför jag alltid gör den är för att den är så himla enkel, går snabbt och man kan inte misslyckas med den. Johans farmor och farfar tyckte att det var extra roligt då den var gjord på våra egna äpplen. Jag fick tipset av Erika att man kan frysa in äpplen och sedan ta fram när man ska baka. Så himla smart.

Klart att solen skiner när jag har kalas
Klart att solen skiner när jag har kalas

Jag fick så himla fina presenter. Blev så himla glad när jag såg att jag fick böckerna som jag har önskat mig. De stod faktiskt högst upp på listan. Jag har letat efter coffee table books att ha på vårt soffbord. Detta var lite anledningen till varför jag ville ha ett soffbord med glasskiva. Dessa böckerna är så otroligt fina och jag ser så mycket fram emot att få läsa dom. Vasen blev jag också så glad för och hade glömt av att jag hade satt upp den på listan. Skickade ut listan 2 månader innan jag fyllde år haha. Den var lite mindre än vad jag trodde men jag kommer hitta en jätte fin plats att ha den på.

Klart att solen skiner när jag har kalas

Är så tacksam över att vi alla kunde vara tillsammans idag och fira min födelsedag. Johans farföräldrar är så gamla nu så det betyder extra mycket att vi fick en så himla fin och mysig dag tillsammans. Tyvärr så tar helgen slut alldeles för snabbt och imorgon är det full rulle igen. Denna veckan blir lite annorlunda då vi ska på begravning på Fredag. Extremt jobbigt men får försöka att ta en dag i taget.

11 Kommentarer

 1. 8 oktober, 2023 / 20:31

  Stort grattis på din födelsedag =D Fin dina tröjor och gillar dem båda. Gillar den förstas urigning vart har du köpt den?

  • dixiwonderland
   Författare
   9 oktober, 2023 / 09:55

   Den är från HM. Kommer i flera färger 😀

 2. 9 oktober, 2023 / 20:47

  Men vad ni myser!!! Underbart 🙂

 3. Ella
  9 oktober, 2023 / 21:41

  Fin bild på dig 🙂

 4. 10 oktober, 2023 / 09:00

  Oj, så många kalas, vad roligt! Och vilka jättefina coffe table-böcker! Tyvärr är jag inget fan av äppelkaka, eller tillagad frukt i bakverk överlag, haha, vilket känns otroligt tråkigt nu under hösten då bakverk med äpplen och typ blåbär känns lite extra höstiga. ^^

  • dixiwonderland
   Författare
   10 oktober, 2023 / 10:10

   Åhh du får försöka gilla det för det är ju sååååå gott 😉 Du får ösa på med extra mycket vaniljkräm bara 😉

 5. 10 oktober, 2023 / 16:45

  vad mysigt att fira och så fina presenter 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.