5   23
1   15
6   29
6   16
4   24
0   14
1   47
6   29

Kan vara något av de sötaste som jag sett!

Min plan var att ta sovmorgon men det gick inget vidare. Gott sov jag inatt för jag hade lyckats dregla ner halva ansiktet haha. Började dagen med lite jobb och sen åkte vi iväg för att fotografera en outfit, köpa julklapp och senare i eftermiddags var vi på barnkalas. River fyllde 6 år så det skulle naturligtvis firas stort. Jag dog lite när jag fick träffa hans kattunge Zelda. Kan vara något av de sötaste som jag sett! Hon var väldigt social för att vara så liten. Nu resten av kvällen så ska jag fortsätta jobba. Behöver fixa bilder till instagram och sen ska jag se ifall jag kan hitta någon klänning till julafton och nyår.


My plan was to sleep in but that did not work out. But I slept good tonight because I had drool down half my face haha. Started the day with some work and at 12 pm we went to shoot an outfit, bought a christmas present and later that day we went on a birthday party. River have turned 6 years old. I meet his kitten Zelda for the first time and she was so cute that I almost died. She where very social for being that young. Now I will continue to work. I need to get some material for my instagram and I will also look for a dress to wear for christmas and new years eve.

Dela

16 Kommentarer

 1. 26 november, 2017 / 07:11

  Så mysigt med kalasfirande!

 2. 26 november, 2017 / 10:17

  Åh Zelda, vilken sötis!

  Och jag förstår helt det där med sömn, sover man dålig eller har ngn märklig dröm/mardröm så är man ju helt off dagen efter. Härom natten hade jag 3 dåliga drömmer på raken, var inte mig själv dagen efter ska jag säga.

  • dixiwonderland
   Författare
   27 november, 2017 / 09:02

   Nej usch va jobbigt 🙁 Hoppas du har fått sova bättre nu 🙂

 3. 26 november, 2017 / 12:45

  Men gud så söt katt!! 🙂
  Lycka till i jakten på klänningen.

  • dixiwonderland
   Författare
   27 november, 2017 / 09:01

   Det sket sig med klänningen men får ta något hemma istället 🙂

 4. 26 november, 2017 / 19:30

  Åh vad mysigt med kalas!! Såå himla söt kisse 😀

 5. 27 november, 2017 / 15:05

  Så gulligt! Och vilken tårta! Wow!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.