0   44
3   20
0   36
0   24
2   23
2   25
0   31
0   35

Kampanjer som är aktiva just nu


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Min morgon startade klockan 06:18 idag. Men jag somnade strax efter klockan 22:00 igår så jag kände mig rätt pigg. Jag har insett att jag verkligen inte tål alkohol. Jag tog ett glas Aviva (hela flaskan är 5,5%) och blev så trött. När jag var yngre så blev jag aldrig trött av alkohol men nu känns det som att det räcker att jag luktar på det så blir jag trött haha.

Blev i alla fall så glad när jag såg att Lydia hade publicerat en vlogg som var 51 minuter lång! That´s love! Finns inget bättre än att starta dagen med en kopp te och en vlogg. Jag har en liten omröstning på min instastories angående min egna Youtube kanal. Vill ni vara med och påverka så gå in dit och rösta.

Idag ska Ronja sova över här då min sambo ska på after work i Göteborg. När jag har henne på kvällarna så brukar han alltid köra oss till mamma så tar vi ut Bonzo samtidigt. Men då han inte är hemma och jag känner mig inte tillräckligt trygg för att gå dit på kvällen för att lämna henne så får hon sova över. Jag har henne nämligen imorgon under dagen så det blir perfekt. Imorgon ska vi även passa Molly så det blir första gången som hon kommer hit. Samt första gången som hon och Bonzo träffas ordentligt. Bonzo har väldigt svårt för andra hundar men vi kommer naturligtvis vara väldigt försiktiga imorgon. Hundarna kommer få vara kopplade i lägenheten och vi kommer förmodligen blocka av med vårt tvättställ. Och på Söndag har jag mitt tredje kalas av fem och på Måndag fyller jag år så då ska jag fira tillsammans med min mamma och sambo vilket ska bli så mysigt. Sen är det bara min bestie kvar. Hon fyller i November så vi brukar alltid ha ett kalas för oss båda i mitten av Oktober.

 

Kampanjer som är aktiva just nu

20% rabatt på Nly Trend
Kod: TRENDY
25% rabatt på hela ditt köp hos Yves Rocher
Kod: YR1825
20 – 40% rabatt hos Gina Tricot
2 plagg -> 20% / 3 plagg -> 30% / 4 plagg -> 40%
20% rabatt på alla produkter från
Benefit, Make up forever, Kat von D och Sephora collection

16 Kommentarer

 1. 28 september, 2018 / 11:54

  Grymma tips och fina bilder på dig! 😀 Kramis

 2. 28 september, 2018 / 12:12

  Du måste på riktigt sluta tipsa om alla kampanjer! Känner bara hur min studentbudget konstant måste revideras för att utöka posten för klädesköp, hahaha! KRAM fining och ha en underbar Fredag <3

  • dixiwonderland
   Författare
   29 september, 2018 / 17:06

   Haha men se det på den ljusa sidan att du sparar pengar samtidigt som du shoppar 😉

 3. 28 september, 2018 / 12:12

  Alltså du är ju såå fin, vilket mysig morgon du fick <3

 4. 28 september, 2018 / 14:33

  Så mysigt med sällskap av hundarna och kul att det kommer ytterligare en imorgon, mys! Och vad kul med allt firande!! <3

 5. 28 september, 2018 / 22:49

  bra att du blir trött då =)
  ja är ju lite lik dej för mej räcker det med ett glas vin eller stark öl sen är ja full ha ha huvudvärk utav röda viner
  fin helg

  • dixiwonderland
   Författare
   29 september, 2018 / 17:05

   Jag blir dock inte full utan bara väldigt trött 🙂

 6. 29 september, 2018 / 09:30

  Härligt att vakna tidigt och känna sig pigg 🙂

 7. 29 september, 2018 / 11:05

  Känns som att det alltid finns någon form av rabatt på Nelly hihi!

 8. 29 september, 2018 / 15:08

  Haha, blir också trött av alkohol! Mysigt att vara lite hundvakt. ^^ Trevlig helg! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.