2   14
2   16
4   22
0   14
1   46
6   28
0   21
5   22

Jurassic World: Krita-lägret

Jurassic World: Krita-lägret

Efter 5 säsonger så är Jurassic World: Krita-lägret slut. Jag som verkligen inte ville se denna serien i början då jag tyckte den såg så fruktansvärt barnslig ut måste erkänna att den var riktigt bra. Den är från 7 år men samtalen i serien är betydligt vuxnare än så. Jag hade nog rekommenderat att man ser denna serien tillsammans med sitt barn om barnet är under 10 år.

Jurassic World: Krita-lägret

På IMDB så har serien fått 7 av 10 vilket är ett rätt högt betyg för en barnserie. Älskar man dinosaurier så kommer man att älska denna serien. Den utspelar sig efter den första filmen av de nya Jurassic World. Du behöver dock inte ha sett filmen för att förstå serien. Men har du sett Jurassic World så kommer du känna igen miljön.

Jurassic World: Krita-lägret

Jag tycker absolut att serien är sevärd oavsett om man har barn eller inte. Den är spännande och innehåller en hel del jump scares. Kan ta lite tid i början att komma in i serien just för att den känns väldigt barnslig pga sättet som den är animerad på. Men ger man den en chans så tror jag absolut att man kommer tycka om den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.