9   24
7   35
8   30
7   30
4   34
7   36
1   29
2   37

Hotellfrukost A La Caté

Det finns hotellfrukost och så finns det Upper House! På 25 våningen som även är den högsta våningen så serveras du den mest magiska frukosten du kan tänka dig. Det finns bröd, massa pålägg, fil, mussli, juicer och kakor. Personalen är så himla trevlig och service minded. Vill även påpeka att detta gäller all personal. Receptionen, städ, room service och servitriserna. Och är det något jag värdesätta så är det service.

Jag har varit på hotell där personalen har gett mig den där blicken. Många av er vet förmodligen vad det är jag menar. När man enligt deras ögon inte är tillräckligt fin… Det har aldrig hänt på Upper House och då har jag varit där flera gånger och träffat olika personer ur personalen. Alla har behandlat mig så bra och gett mig en känsla av att jag är viktig. Det är en av de stora anledningarna till varför jag alltid kommer tillbaka dit.

Till skillnad från många andra hotell så är Upper Houses frukost unik. Förutom att de har en vanlig buffe så serveras det också en A La Caté meny. Denna är säsongsbaserad och ifrån den kan du beställa in en massa små rätter som påminner om tapas i konceptet. Jag ÄLSKAR detta. Det är en magisk smakupplevelse och alltid roligt att få testa nya smaker och kombinationer. För en matälskare som mig så är detta himmelriket.

Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.