4   18
0   13
1   45
6   27
0   20
5   22
11   36
7   21

Jag vet inte hur framtiden ser ut för mina sociala medier


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Hur fina är inte mina nya vinterskor? Dom är så varma och sköna att ha på sig. Jag velade väldigt länge kring vilket märke som jag skulle köpa. Förra året beställde jag hem ett par Timberland men usch vilka obekväma skor. Dessa kommer från Duffy och är verkligen värda sitt pris. Jag ska gå runt i dom här hemma så att jag förhoppningsvis inte får skoskav. Det är ju mitt stora problem med nya skor.

30% rabatt på ALLA Nly brands
Kod: FASHIONNIGHT

Jag har även idag och igår sökt väldigt mycket jobb. Jag känner att jag behöver få in det sociala i mitt liv igen och jag vill känna att jag utvecklas som person. Sen vill jag även slippa känna stressen kring pengar. Som jag skrivit tidigare så pendlar min inkomst och jag har nått en punkt där jag känner att jag vill ha det mer stabilt. Jag vet inte hur framtiden ser ut för mina sociala medier. Jag har haft heltidsjobb tidigare kombinerat med bloggen och det är väldigt svårt att kombinera dom båda. Jag vill inte sänka kvalitén på bloggen men kanske att jag helt enkelt uppdaterar när jag har tid. Först och främst måste jag få ett jobb och sen får vi se hur det kommer bli. Jag hoppas att jag kan kombinera dom båda. Ni som har en anställning/studerar och bloggar samtidigt, hur funkar det för er?

How cute are my new winter shoes? They are so worm and cozy. I have been looking for a while on what brand to order from. Last year I bought a pair of boots from Timberland but they where so uncomfortable. These are from Duffy and they are so worth their price. I´m gonna walk around in them here at home to see if I am gonna keep them. I have so much problems with my feet in new shoes so I hope this will work out fine. 

30% discount on Nly Brands
Code: FASHIONNIGHT

I have been looking for jobs, both today and yesterday. I feel that I need to get a more social life and I want to evolve as a person. I also want to leave the stress about money behind. As I have written before my income are very up and down depending on how many collaborations I have every month. I want to have a more stable income. I don´t know what the future holds for my social media accounts. I have had a full time job and the blog before and it did not work out well. I don´t want to lower the quality but maybe that I just update when I have time. First I need to find a job and then we will see what happens. I hope that I can find a good way to combine the both. If you guys work/study and blog, how do you make it work?
Dela

40 Kommentarer

  • dixiwonderland
   Författare
   31 augusti, 2017 / 18:54

   Ja det är det. Jag saknar att träffa nya människor och få ett mer socialt liv. Hoppas verkligen att jag kan få något av de jobben som jag sökt 🙂

 1. Sannna
  31 augusti, 2017 / 19:08

  Vad kul att du vågar ta steget! Håller tummarna för dig. Det bästa med att ha en fast lön är att man kan få lånelöfte av banken, och köpa sin egen lägenhet/hus!

 2. 31 augusti, 2017 / 19:40

  Jag tycker också att Timberland är obekväma men hittade ett par liknade från skopunkten som är jätte bekväma! 😀 Kramis

  • dixiwonderland
   Författare
   1 september, 2017 / 21:42

   Ja ibland behöver det inte vara dyrt för att vara snyggt och skönt 🙂

 3. 31 augusti, 2017 / 20:52

  Wow så snygga!<3

 4. 31 augusti, 2017 / 22:06

  Så fina skor! 🙂 Hoppas du hittar något jobb som ger dig en tryggare samvaro <3

 5. 31 augusti, 2017 / 22:19

  Åh men om du känner så så tycker jag absolut att du ska lägga undan bloggen åt sidan lite! Det gör ju inget om du inte uppdaterar flera gånger om dagen och så! Lycka till med jobben <3

  • dixiwonderland
   Författare
   1 september, 2017 / 21:38

   Nej men precis. Ens välmående är verkligen det viktigaste 🙂

 6. 31 augusti, 2017 / 22:36

  Håller tummarna för dig! Själv så jobbar jag heltid vid sidan om bloggen 🙂 Kram

 7. 1 september, 2017 / 00:15

  Jag jobbade extremt för ett år sedan, fanns tyvärr ingen tid för bloggen dåå… Men har man ett normalt jobb med fasta tider så borde man få till det 🙂 <3

  • dixiwonderland
   Författare
   1 september, 2017 / 21:37

   Ja det är sant. Får de hur det blir när jag väl för ett jobb 🙂

 8. 1 september, 2017 / 12:18

  Kan förstå att det känns jobbigt med en inkomst som går lite i vågor. Vet själv också hur jobbigt det är att försöka upprätthålla alla sociala medier vid sidan om ett heltidsjobb. Önskar man skulle kunna jobba endast med sociala medierna utan problem!

  • dixiwonderland
   Författare
   1 september, 2017 / 21:36

   Ja men visst hade det varit drömmen? Jag ser dock väldigt fram emot att få komma till en arbetsplats och få jobba med människor igen. Jag älskar det jag gör här med bloggen men det är fruktansvärt ensamt och efter 2 år så känner jag att jag vill göra något annat vid sidan av 🙂

 9. 1 september, 2017 / 14:49

  Det sociala är jätteviktigt :). När jag jobbade heltid så bloggade jag mycket sämre men det jobbet var väldigt krävande så det kan nog bero på vad för jobb också och hur nära jobbet ligger hemmet, osv :).

  • dixiwonderland
   Författare
   1 september, 2017 / 21:31

   Nu har jag sökt jobb som ligger väldigt nära vårt hem eftersom att vi har Bonzo och Johan jobbar i Göteborg. Jag tror det kommer kräva mycket planering men det verkar som att många lyckas få ihop det 🙂

 10. 1 september, 2017 / 17:01

  Snygga skor! För mig funkar det både bra och dåligt med jobb och blogg samtidigt eftersom jag jobbar olika varje vecka 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   1 september, 2017 / 21:29

   Ja jag kan förstå att det blir lite upp och ner om man jobbar på olika tider 🙂

 11. 1 september, 2017 / 17:46

  Det är så svårt med sociala medier eftersom man har ingen aning om vad som händer, kan förändras så mycket bara över en dag! Förstår oron hos dig.. Jag har min blogg endast som hobby vilket jag tycker är skönt då det inte blir samma press. Pluggar heltid och ska även försöka börja jobba lite mer timmar under veckorna då jag behöver bättre ekonomi nu när jag ska skaffa mig en till häst 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   1 september, 2017 / 21:26

   Men gud va roligt att du ska köpa häst 😀 Jag tror inte att sociala medier kommer dö ut men jag har pendlat de senaste året en hel om jag ska fortsätta. Jag får se vad framtiden visar 🙂

 12. 1 september, 2017 / 18:22

  För mig fungerar det jätte bra att kombinera med jobba/plugg med bloggen t.om ett tag pluggade jag, jobbade och jobbade med bloggen samtidigt. Så det går om man vill, man måste bara prioritera och planera. Hoppas du får något av jobben du sökt 😀 Håller tummarna!

  • dixiwonderland
   Författare
   1 september, 2017 / 21:22

   Tusen tack för dina fina ord 😀 Ja det stämmer man får nog planera ordentligt 🙂

 13. 2 september, 2017 / 00:18

  ja men man förstår ju hur de är
  vilka snygga skor ser så sköna ut

  • dixiwonderland
   Författare
   3 september, 2017 / 11:35

   Dom var väldigt varma och sköna 😀

 14. 2 september, 2017 / 06:40

  Jag har 4 stycken jobb (jobbar 200%) och kombinerar det med bloggen utan några riktiga problem 🙂 Tänker man att det är ett problem blir det lätt ett problem, men jag har samtidigt inställningen att jag tar bloggen lite som den kommer och bloggar när jag känner för det och inte för att jag måste 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   3 september, 2017 / 11:34

   Wow hur hinner du ha ett privatliv om du jobbar så mycket? 😮 Imponerande!

 15. 2 september, 2017 / 09:29

  Toksnygga…. Nästan så jag själv blev lite sugna på dessa skor.. 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   3 september, 2017 / 11:34

   Jag rekommenderar dom starkt! Hade dom ute igår och dom var så sköna 🙂

 16. 2 september, 2017 / 18:02

  Så snygga!! Hoppas du hittar något jobb som passar dig 🙂

 17. 2 september, 2017 / 19:55

  hoppas du kommer hitta någon kombination som passar dig jättebra 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   3 september, 2017 / 11:20

   Ja det hoppas jag också 🙂 Håller verkligen tummar och tår för att jag ska få ett av jobben av som jag sökt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.