1   16
5   21
0   15
1   18
1   30
3   32
1   19
2   26

20% rabatt hos Nelly | Lyxfällan


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Svart / Svart / Grå / Mörkgrå / Blå

Äntligen fredag och det vill Nelly fira med att ge er 20% rabatt. Koden finner ni via länken och där kan ni även se vilka varumärken som rabatten inte fungerar på. Perfekt för er som missade rabatten förra veckan som de hade.

Var det någon mer än jag som såg Lyxfällan igår? Ända sedan man kunde börja tjäna pengar på sin blogg så har många av oss kämpat för att att ordet bloggare inte ska vara ett ord som man skäms för. Personligen tycker jag man ska vara stolt över att man kan tjäna pengar på något man älskar att göra. Tyvärr tror jag inte att Paulinas medverkan i Lyxfällan igår ändrar åsikterna gällande vad många tror en bloggare är/gör. De flesta av oss sliter med att producera bra inlägg dagligen, kombinerat med studier/jobb. Och då för betydligt mycket mindre pengar än vad Paulina jobbar för. Sen tycker jag att ansvaret ligger hos hennes föräldrar då hon började tjäna pengar vid en så tidig ålder. Att ha tjänat stora summor pengar sen man var 15 år gammal och inte sparat en enda krona tycker jag är skrämmande. Vad har ni för åsikter kring det hela?

Finally Friday and Nelly wants to celebrate giving you 20% off. You will find the code via the link and you can also see which brands the discount is not working on. Perfect for those who missed the discount last week.

Did any of you see Lyxfällan last night? Ever since you could start earning money on your blog, many of us have struggled for the word blogger not to be a word to be ashamed off. Personally, I think you should be proud that you can earn money on something you love to do. Unfortunately, I don´t think that Paulina’s participation in Lyxfällan yesterday changes the opinions about what many think a blogger is/does. Most of us struggle to produce good posts daily, combined with studies/jobs. And then for significantly less money than Paulina is working for. Then I think the responsibility lies with her parents because she started earning money at such an early age. What do you have for opinions about it all?

32 Kommentarer

 1. 1 september, 2017 / 19:15

  Fina plagg!

 2. 1 september, 2017 / 20:22

  Åh såå bra rabatt, måste kika lite!! 😀

 3. 1 september, 2017 / 20:39

  Såg faktiskt inte det avsnitt men lät som ett skräck exempel att hon aldrig sparade något. Så himla viktigt att få lära sig vad pengar är och hur det ”fungerar”

  • dixiwonderland
   Författare
   1 september, 2017 / 21:19

   Jag tycker ekonomi ska vara ett obligatorisk ämne i gymnasiet. Tänk så många som tar studenten och inte ens vet vad deklaration är?

 4. 2 september, 2017 / 01:34

  Så himla bra rabatt alltså!! Kram

 5. 2 september, 2017 / 09:38

  Åh jag missade det helt! Hade tänkt se det men det försvann ur huvudet, sen är jag inget större fan av Paow och antar att jag hade blivit mer irriterad över hennes beteende 😛

  • dixiwonderland
   Författare
   3 september, 2017 / 11:33

   Finns nog på viafree ifall du hade velat se det 🙂

 6. 2 september, 2017 / 11:25

  Såg kommentarerna här ovanför och håller med dig om att det borde vara ett ämne i gymnasiet, om inte tidigare t.om. Jag flyttade hemifrån redan när jag var 16 och det är det faktiskt väldigt många som gör.

  • dixiwonderland
   Författare
   3 september, 2017 / 11:33

   Jag vet att när jag gick i gymnasiet så var det en tjej i den andra klassen som hade flyttat hemifrån. Jag hade aldrig klarat det vid så tidig ålder men som du säger tror jag det ett ämne som verkligen måste finnas med i utbildningen som matte, svenska och engelska 🙂

 7. 2 september, 2017 / 12:44

  Härlig med rabatt!! 😀

 8. 2 september, 2017 / 13:31

  Kul med rabatt<3

 9. Julia
  2 september, 2017 / 15:53

  Jag tycker hon var ganska duktig och saklig och ärlig i sin medverkan i programmet. Jag tycker att det är himla orättvist att hon tjänar så mycket (nu) eftersom hennes blogg är väldigt dålig och mer ett album för hennes mobilbilder. Men jag håller med om att det är besvärande att hon inte har ett stort sparande vid det här laget och att hon inte vet hur man betalar räkningar trots att hon ju är vuxen i allra högsta grad…

  • dixiwonderland
   Författare
   3 september, 2017 / 11:32

   Jag tycker att det var jätte bra av henne att ställa upp. Väldigt modigt framför allt men jag tror också hon fick en hel del betalt för att medverka då hon egentligen inte hade några ekonomiska problem. Visst hon levde över sina tillgångar men det handlade mest om att hon skulle ta tag i problemet. Sälja väskorna hade hon kunnat göra helt på egen hand och då löst problemet 🙂

 10. 2 september, 2017 / 16:11

  Ekonomi som ämne i gymnasiet låter som en bra idé. Tydligen är det ju inte alla föräldrar som tänker på att lära barnen den biten. Konstigt dock att ge en femtonåring fria tyglar med pengar sådär, börjar man tjäna pengar så tidigt så tycker jag nog att föräldrarna ska vara med och vägleda.

  • dixiwonderland
   Författare
   3 september, 2017 / 11:26

   Ja men det tycker jag också. Nu vet jag inte hur mycket hon tjänade som 15 åring men jag tycker absolut att hennes föräldrar borde gått in och hjälpt henne för som jag skrev till en annan. Det är väldigt svårt att bryta ett mönster, speciellt när det handlar om ekonomi.

 11. 2 september, 2017 / 17:58

  å måste se de avsnittet… Vilka fina och mysiga tröööjor!! 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   3 september, 2017 / 11:20

   Ja det finns nog på viafree skulle jag tro 😛

 12. 2 september, 2017 / 21:52

  Jag såg inte programmet, men resonerar precis som du! 🙂 Skrämmande att man inte lär sig spara när man börjar tjäna sina egna pengar.

  • dixiwonderland
   Författare
   3 september, 2017 / 11:20

   Ja men det är helt och hållet hennes föräldrars fel anser jag då hon började tjäna pengar som 15 åring. Dom borde gått in och kontrollerat hur mycket hon tjänade och då se till att hjälpa henne skaffa ett sparande. Det är väldigt svårt att bryta ett mönster när man väl har levt i det i flera år men nu verkar det gå bättre för henne 🙂

 13. 2 september, 2017 / 22:36

  Håller med, kunde knappt kolla på avsnittet för att jag skämdes så mycket haha..

  • dixiwonderland
   Författare
   3 september, 2017 / 11:18

   Jag tycker ändå att det var ett bra avsnitt. Vissa saker som hon sa var kanske inte det mest begåvade men har man aldrig haft ett jobb som anställd så kan jag ändå förstå att hon ser det som en ”mardröm” när hon endast behöver jobba en timma per dag men ändå tjäna stora summor pengar.

 14. 3 september, 2017 / 07:41

  jag kollade och jag skämdes lite för hon fick det att låta som att blogga är så enkelt och inte alls slitsamt. Håller med dig jag tror inte att hon lyckades ändra åsikten om bloggare tyvärr.

  • dixiwonderland
   Författare
   3 september, 2017 / 11:16

   För Paulina så är det nog väldigt enkelt minus allt hat hon får. Men hon kan tjäna väldigt mycket pengar, på kort tid utan att lägga ner speciellt mycket tid på varken bilder eller texter. Men för många av oss så ligger det många timmar bakom varje inlägg så det är tråkigt att hon inte kunde visa en annan bild av det men sen finns det många bloggare som tar sitt jobb seriöst 🙂

 15. 3 september, 2017 / 08:00

  Såg också det, och ja hon är ju inte en förebild på det sättet, hon har så taskig attityd också

  • dixiwonderland
   Författare
   3 september, 2017 / 11:15

   Jag tror attityden är ett sätt att skydda sig. Jag vet hur jag själv var i den åldern men i slutet så verkade hon ta det till sig 🙂

 16. 3 september, 2017 / 10:22

  Jag såg också Lyxfällan när Paulina var med. Jag skämdes, inte bara för att hon är bloggare utan för att hon är i min ålder och fortfarande har sin pappa i åtanke när det kommer till sin ekonomi. Och som du säger – att ha tjänat så stora summor sedan man är 15 år gammal och inte sparat en krona. Det är sjukt! Kram

  • dixiwonderland
   Författare
   3 september, 2017 / 11:13

   Jag tycker det är väldigt konstigt att hennes föräldrar inte gick in och kollade hur mycket hon tjänade när hon inte var myndig och valde att hjälpa henne med sparandet. Är man ung och får så mycket pengar varje månad samt får ta emot mycket hat då kan jag till stor del förstå att saker blir fel. Tycker det var bra att hon medverkade även om attityden kanske inte hela tiden är den bästa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.