1   16
5   21
0   15
1   18
1   30
3   32
1   19
2   26

Jag vann dessa sminkborstarna från Eco Tools


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Jag vann dessa sminkborstarna från Eco Tools för några dagar sedan. Jag ville testa dom innan jag gjorde ett inlägg och jag måste säga att jag är helt besatt av dessa. Om ni älskar er beauty blender så kommer ni älska svampborstarna. Super enkel att arbeta med, kommer åt överallt och gör ett grymt jobb. Den stora fluffiga borsten kan man använda antingen till foundation eller puder. Jag hade redan en puderborste sen tidigare från Eco Tools så jag testade att applicera min foundation med denna and I´m in love. Den är så sjukt bra och jag är verkligen så otroligt nöjd och glad över att jag vann dessa. Har ni testat Eco Tools och vad tycker ni?

I won these makeup brushes from Eco Tools a few days ago. I wanted to test them out before I made a post and I have to say I’m completely obsessed with these. If you love your beauty blender, you’ll love the sponge brushes. Super easy to work with, can be used everywhere and does a great job. The large fluffy brush can be used either for foundation or powder. I already had a powder brush from Eco Tools so I tried to apply my foundation with this and I’m in love. It’s so damn good and I’m so incredibly pleased and happy I won these. Have you tried Eco Tools and what do you think about them?

10 Kommentarer

 1. 16 maj, 2017 / 11:56

  Jag älskar beauty blender så kanske borde testa dessa 😀

 2. 16 maj, 2017 / 12:26

  Vad roligt att du vann dom och jättefina! 😀 Kramis

 3. 16 maj, 2017 / 12:46

  Grattis till vinsten! Och jag älskar verkligen kläderna i collaget här nedanför (utom bootsen). Du har så härlig smak 😀

  Och jag skulle aldrig ta illa upp av omtanke, jag är så tacksam att du skrev <3 Jag är sjukskriven för utmattningssyndrom nu, så det är mycket möjligt att också mitt håravfall har haft med stress att göra.

  • dixiwonderland
   Författare
   17 maj, 2017 / 08:18

   Va roligt att du tycker om dom, minus bootsen då 😉 Va bra <3 När jag skrivit saker med all välmening så har folk uppfattat mig som elak så nu vågar jag knappt kommentera annat än "fint, snyggt, wooohoo" typ men skönt att du förstod vad jag menade :*

 4. 16 maj, 2017 / 13:53

  Men ohh vilken trevlig vinst, skulle mer än gärna vilja ha nya borstar

  • dixiwonderland
   Författare
   17 maj, 2017 / 08:15

   Jag älskar dessa. Dom var riktigt bra 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.