3   28
0   22
3   45
3   40
3   38
7   39
2   38
3   32

Idag är sista chansen att använda koden


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Klänning / Örhängen / Väska / Armband / Sandaler / Blus / Shorts
Väska / Sneakers / Örhängen / Klänning / Väska / Boots

Idag är sista chansen att använda koden som ger er 20-30% rabatt på er beställning beroende på hur mycket ni handlar för. Jag köpte min ny Michael Kors väska och fick hela 30% rabatt på den. Koden är SPRINGSRZ. 25% rabatt på solglasögon. Inkluderar märken som Ray-Ban, Stella McCartney, Michael Kors, Versace, Ganni och Tom Ford. Slutar på onsdag! 25% rabatt på utvalda toppar. Köp två produkter från Anastasia Beverly Hills och få en gåva på köpet. 25% rabatt på Ellos egna sortiment.

Idag är en riktig jobb dag för mig. Jag har Ronja som ska vara här till klockan halv fyra och sen behöver jag sitta och skriva inlägg. Jag vill gärna ha inlägg i utkast för skulle det bli stressigt så kan man bara gå in och publicera/tidsinställa dom. Varje inlägg som jag gör tar minst en timma. Det är så mycket mer jobb än att bara sätta sig ner och skriva. Det tar tid att göra kollage, länka till alla produkter, skriva ett inlägg som ska innehålla minst 300 ord och sen se till att det får bra google träffar. Det är mycket jobb och trots att jag gjort detta på heltid i två år så finns det fortfarande folk i min närhet som tror att det endast tar 10 minuter. När jag säger att jag går upp halv sju på en lördag för att jag har ett företag som jag måste få att gå runt så förstår dom inte hur det kan ta så mycket tid. Antagligen kommer dom aldrig förstå vilket känns tråkigt för man vill ha förståelse när man säger att man är trött och stressad. Jag är glad att mina närmaste förstår och alltid finns där som stöd för det är tufft, speciellt eftersom att man är helt ensam.

Todays is the last chans to get 20-30% discount on your order depending on how much you shop for. I bought my new Michael Kors bag with 30% discount. Use the code SPRINGSRZ. 25% discount on sunglasses. Includes brands like Ray Ban, Stella McCartney, Michael Kors, Versace, Ganni and Tom Ford. Ends on Wednesday! 25% discount on selected tops. Buy two products from Anastasia Beverly Hills and get a gift. 25% discount on Ellos own products.

Today is a real work day. My mom is picking up Ronja sometime after three and I will just be sitting here writing blog posts. I like to have some posts on the side if I get some stressful days I can just go in an publish them or timeline them. Every post that I do takes at least one hour. It’s so much more work than just sitting down and writing. It takes time to make collages, link to all products, write a post that should contain at least 300 words and then make sure that it gets good google hits. It’s a lot of work and despite doing this full time for over two years, there are still people near me who think it only takes 10 minutes. When I say I get up half past six on a Saturday because I have a company that I have to get around, they don´t understand how it can take so much time. They will probably never understand and it makes me a bit sad because you want understanding when you say that your tired and stressed. I’m glad my closest understands and always there to support me, especially because I´m completely alone in this.

30 Kommentarer

 1. 15 maj, 2017 / 13:36

  Inlägg tar verkligen mycket längre tid än vad många tror. Hur gör du bra google träffar? Kan du inte skriva ett inlägg om det för du har säkert massor av bra tips! <3 Kramis

  • dixiwonderland
   Författare
   16 maj, 2017 / 11:51

   Jag har installerat olika verktyg som hjälper mig. Fungerar dock bara om du har wordpress 🙂

 2. 15 maj, 2017 / 14:00

  Wow vad fin blogg du har! Ha en trevlig dag!

 3. 15 maj, 2017 / 14:29

  Älskar kilklackarna! Så snygga 🙂

 4. 15 maj, 2017 / 14:40

  Jag förstår dig PRECIS!! Folk förstår inte hur mycket tid och kraft allt tar, det är typ 24 timmar om dygnet och man svänger sig i alla möjliga sociala medier och förbereder blogginlägg, kampanjer och annat. Men du och jag rockar, vi är så duktiga som faktiskt klarar av det, så heja dig!! 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   16 maj, 2017 / 11:51

   Därför älskar jag din blogg så mycket! Jag kan relatera till allt det du skriver och då har du betydligt mer på ditt schema än mig då du har företaget vid sidan av :*

 5. 15 maj, 2017 / 15:28

  Det var något jag inte visste heller när jag började blogga, och då har jag inte ett företag på min blogg, utan bloggar bara för att det är kul.
  Men det är tidskrävande, och leta reda på källor på saker man skriver om osv.

  Men det är givande när man får läsare och kommentarer.

  • dixiwonderland
   Författare
   16 maj, 2017 / 11:50

   Jag tror folk har förutfattade meningar kring bloggar men jag känner inte att jag har det gällande andra arbeten så det känns tråkigt att man själv inte kan få förståelse när manb säger att man är trött/stressad. Jag får ingen fast lön varje månad som en anställd får. Som egenanställd pendlar min lön enormt mycket och bara det är en stress i sig själv.

 6. 15 maj, 2017 / 15:49

  Snygga skor 😀

 7. 15 maj, 2017 / 16:42

  Blogginlägg tar tid om de ska vara välarbetade och snygga, det är även dem som man lockas av att besöka, så folk förstår ej som du säger

  • dixiwonderland
   Författare
   16 maj, 2017 / 11:48

   Nej det gör dom inte. Alla jobb har sina för och nackdelar men just att jag jobbat med detta i 2 år och fortfarande finns det folk i min närhet som inte ens anser att det jag gör är ett jobb…

 8. 15 maj, 2017 / 17:02

  Jättefina kläder! Kram

 9. 15 maj, 2017 / 17:54

  Bra tips! Så fina plagg.

 10. 15 maj, 2017 / 20:39

  Såå bra kod, jättefina saker!!

 11. 15 maj, 2017 / 21:23

  Så mycket fint 😀

 12. 16 maj, 2017 / 00:34

  Åhh den där klänningen var ju bara helt underbar! 🙂

 13. 16 maj, 2017 / 02:01

  oj va lång tid ja men en del förstår ju inte så är det . ¨men oj va duktig du är bara att sitta o kolla goole träffar??
  fin tisdag söta du kramar

  • dixiwonderland
   Författare
   16 maj, 2017 / 11:45

   Förstår inte riktigt vad du menar med din fråga? Med google träffar så menar jag att om någon googlar så hamnar mina inlägg högt upp i google vilket gör att folk klickar sig in på min blogg. Det är google träffar 🙂

 14. 16 maj, 2017 / 13:21

  tycker det finns så mycket fint 😀

  ja inlägg tar verkligen tid..hur gör du för att få google träffar? 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   17 maj, 2017 / 08:16

   Som jag svarade Netti så är det verktyg man får installera men det fungerar bara till wordpress 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.