1   12
12   26
1   21
0   22
1   29
5   24
0   17
1   19

Jag har hamnat i en skönhetsbubbla


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Milani Eyeshadow PaletteVoluspa Glit Pomander & Hinoki / Voluspa White Currants & Alpine Lace / Voluspa Copper Clove
Jean Paul Gaultier Scandal By NightOPI Como Se Llama / Essie All In OneBatiste Rose GoldVoluspa Japonica Holiday Gift Set

Jag har hamnat i en skönhetsbubbla. Och för er som inte vet så vill jag alltid köpa kläder men när det kommer till skönhet då går det i perioder. Jag har märkt att köper jag en skönhetsprodukt då sätter det ofta igång mitt craving för att jag vill ha mer. Därför satt jag igår och kollade igenom vilka nyheter som fanns ute och det fanns en hel del.

Ögonskuggor är den roligaste sminkprodukten som jag vet. Förmodligen för att man kan göra så enormt mycket med den. En mascara är alltid en mascara. Och vid detta laget så vet ni att jag älskar ögonskuggor med skimmer i. Tycker paletten från Milani är otroligt fin. Har aldrig testat märket så ni får gärna berätta om era erfarenheter ifall ni använder märket. All in one är ett av de bästa nagellacken som jag någonsin använt. Det kan jag varmt rekommendera. Sen är det höst och en av de viktigaste inredningsprodukterna är doftljus. Voluspa är mitt absoluta favorit märke. Deras förpackningar är så exklusiva och dofterna är underbara.

bareMinerals NaturalbareMinerals CopperClarins Gel Eyeliner WaterproofClarins New Skin Illusion Foundation
Voluspa White Currants & Alpine Lace / Voluspa Copper CaveVoluspa Gilt Pomander & Hinoki

Hur fungerar ni när det kommer till skönhetsprodukter? Är ni som jag, periodare eller handlar ni en n produkt varje månad? Det som jag kan tycka är svårt med just skönhetsprodukter är att man aldrig vet om det kommer fungera för en. En tröja får man hem och så kan man skicka tillbaka den ifall man inte blev nöjd. Men man vet aldrig hur en foundation kommer fungera på ens hy då vi alla är så olika.

32 Kommentarer

 1. 3 oktober, 2018 / 08:40

  Fina produkter och jag är också en periodare 😀 Kramis

 2. 3 oktober, 2018 / 09:06

  Äääälskar ögonskuggar, typ beroende, haha! 🙂

 3. 3 oktober, 2018 / 09:15

  Vilket härligt inlägg!
  Älskar de där ljusen, känns så lyxiga och luktar gott 😉

 4. 3 oktober, 2018 / 09:18

  Det finns så himla mycket roligt! Jag är ganska tråkig med skönhet: jag har produkter som jag älskar och vet fungerar, och dem fyller jag på när det behövs. Behöver jag något nytt researchar jag ordentligt innan eller traskar bort till Modetteredaktionen och hör om de har några bra tips eller pressutskick.

  • dixiwonderland
   Författare
   4 oktober, 2018 / 09:03

   Jag brukar alltid kolla youtube klipp innan jag köper en skönhetsprodukt. Det finns alltid någon som har gjort en recension 😉

 5. 3 oktober, 2018 / 09:23

  Älskar voluspa ljusen, de är så vackra 🙂

 6. 3 oktober, 2018 / 10:03

  Jag är också periodare när det kommer till smink och hudvård 🙂

 7. 3 oktober, 2018 / 10:34

  Jag är likadan! Köper smink i perioder! Annars blir det bara av om något tar slut haha! Har inte shoppat smink ordentligt på ett halvår nu, helt galet när jag tänker efter!

 8. 3 oktober, 2018 / 10:56

  Har verkligen hittat såå mycket produkter det senaste som jag vill ha! :’D

  • dixiwonderland
   Författare
   4 oktober, 2018 / 09:01

   Same here xD Önskar man hade ekonomin för det också hahaha.

 9. 3 oktober, 2018 / 12:20

  Åh vad fina grejer jag älskar lyxiga små detaljer 🙂 Hoppas du får en fin fortsatt vecka 🙂 Kram Maria

 10. 3 oktober, 2018 / 13:18

  Ååh så mycket kul saknar att shoppa massa skönhetsprodukter och kläder 😀 Men jag har i alla fall fått Glossybox av min man så ett litet paket blir det varje månad nu i alla fall med lite lyx 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   4 oktober, 2018 / 09:01

   Ja klart det är lyx 😀 Perfekt om man tycker om att testa nya produkter 😀

 11. 3 oktober, 2018 / 13:48

  Doftljus är såå mysigt, måste köpa på mig en laddning!

 12. 4 oktober, 2018 / 07:25

  Jag dööör lite för doftljusen, men skulle nog aldrig få för mig att lägga dom pengarna på ett ljus. Speciellt inte på studentbudget. Någon gång i framtiden när jag blivit rik kanske, hahaha! Kram <3

  • dixiwonderland
   Författare
   4 oktober, 2018 / 08:57

   Perfekt att önska sig i julklapp eller födelsedagspresent 😉 Voluspas doftljus håller väldigt länge 🙂

 13. 4 oktober, 2018 / 21:16

  Stora ljus är ju så härliga och mysiga 🙂

 14. 4 oktober, 2018 / 21:19

  Härligt och mysigt med stora ljus

 15. 6 oktober, 2018 / 14:00

  Jag älskar Voluspa!! De härligaste ljusen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.