3   1
0   20
3   43
3   40
3   38
7   38
2   38
3   32

Jag har fokuserat mycket mer på mitt jobb

När man har jobbmöte då behöver man lite go fika. Anne-Marie kom hit idag och vi hade lite att gå igenom gällande vår övernattning i Göteborg nästa vecka. Det ska bli så himla roligt men för mig så blir detta en jobbresa då det är ett tillfälle för mig att kunna fotografera i nya miljöer. Tur att vi kommer avsluta dagen med spa för något säger mig att vi kommer springa runt en massa haha.

Jag har fokuserat mycket mer på mitt jobb denna hösten än tidigare. Jag har för första gången satt upp ett mål kring hur jag vill att bloggen ska utvecklas. Jag försöker att uppdatera alla mina sociala medier dagligen samtidigt som jag söker jobb vid sidan om. I denna branschen så kommer verkligen ingenting gratis men jag är så himla glad och stolt över mig hur långt jag kommit. Det ska bli fantastiskt kul att se hur detta kommer utveckla sig.


When you have a job meeting then you need some fika. Anne-Marie came here today and we had some things to go through regarding our overnight stay in Gothenburg next week. It will be so much fun but for me, this will be a job trip because it’s an opportunity for me to be able to photograph in new environments. Lucky we will end the day with the spa because something tells me we will run around a lot haha.

I have focused more on my job this fall than before. For the first time I have set a goal about how I want the blog to evolve. I try to update all my social media daily while I’m looking for a job aside. In this industry, nothing really comes for free but I’m so happy and proud of myself for how far I’ve come. It will be great fun to see how this will evolve.

Dela

22 Kommentarer

 1. 24 oktober, 2017 / 18:59

  Fin bild! såg dessutom super gott ut , hehe<3

 2. 24 oktober, 2017 / 19:53

  DU ska vara stolt och roligt att sätta fler mål med bloggandet. Roligt att fotograferas i Götet med, blir nog massa inspomiljöer

 3. 24 oktober, 2017 / 20:02

  Är det en gynning mugg jag skådar i bakgrunden, ser ut som en av de jag har 😀

 4. 24 oktober, 2017 / 20:12

  men ååå vad gott

 5. 24 oktober, 2017 / 21:30

  Så gott med fika! Mums! Kram

 6. 24 oktober, 2017 / 22:11

  Ska bli kul att följa hur det går! 🙂

 7. 24 oktober, 2017 / 22:34

  Låter så kul med jobbresa! Och så härligt gott fika på bilden 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   25 oktober, 2017 / 09:38

   Ja det blir nog roligt så länge vi har bra väder 🙂

 8. 24 oktober, 2017 / 23:12

  låter som en bra jobb resa
  ja det där krysset hoppar ut i bland så man inte kan kommentera blir vansinnig

 9. 25 oktober, 2017 / 07:24

  Jag skulle så gärna vilja arbeta som bloggare, veeeerkligen. Det verkar så utmanande och personligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.