1   12
12   26
1   21
0   22
1   29
5   24
0   17
1   19

Jackor och Kappor


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Grå / Svart / Leo / Teddy

Tidigare i veckan gjorde jag ett inlägg om festklänningar och därför tänkte jag att jag kunde göra ett liknande med jackor/kappor. Jag har bara en jacka här hemma och ett flertal kappor. Trots detta så använder jag nästan aldrig kapporna till vardagen. Mest för att dom ofta är tunga och inte så praktiska när man ska ut snabbt med Bonzo.
/
Earlier this week I made a port about party dresses and therefore I thought I could make a similar one with jackets/coats. I only have one jacket here at home and several coats. I almost never use my coats. Most because they are often heavy and not so practical when going out quickly with Bonzo.

Camel / Svart / Khaki / Grå

Jackorna i mitten faller mig helt i smaken. Jag tycker alltid att det är betydligt svårare att hitta en snygg jacka än en kappa. Man vill ha en jacka som är i bra kvalite och håller i flera år. Samtidigt vet ni hur jag fungerar, jag vill ha kläder med detaljer.
/
The jackets in the middle are so nice. I always think it´s harder to find a cute jacket then a coat. You want a jacket in great quality but always one that works for many years. And by now you guys know how I work, I want clothes with details. 

Vit / Beige / Rosa / Vit

Jag hade gärna velat veta vad ni tycker om den nya trenden när det kommer till dessa lurviga kapporna? Tycker ni om trenden eller dissar ni? Jag kan erkänna att jag verkligen gillar den rosa jackan men jag skulle nog aldrig köpa en sån själv.
/
I would really like to know what you guys think about the new teddy coats? Do you like the trends or not? I must say that I really like the pink one but I don´t think that I will buy one myself. 

14 Kommentarer

 1. 25 oktober, 2017 / 09:49

  Snygga! 😀

 2. 25 oktober, 2017 / 10:16

  Pälskappan i leopard är så sjukt snygg! <3 Kramis

 3. 25 oktober, 2017 / 12:46

  Jag måste verkligen köpa en ny jacka till vintern, har ingen som är lagom varm för den svenska vintern. Dessa var så snygga 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   26 oktober, 2017 / 09:46

   Passa på nu när det finns så många bra rabatter? 😀

 4. 25 oktober, 2017 / 13:31

  lurviga kappor är typ kärlek för mig 😉 Jag har en svart, hihi <3

 5. 25 oktober, 2017 / 13:40

  Så snygga 😀 Går typ bara i kappor och använder jacka när det är som kallast 🙂

 6. 25 oktober, 2017 / 14:20

  Sv: tack så mkt 😀

  Så himla många snygga 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.