3   28
0   22
3   45
3   40
3   38
7   39
2   38
3   32

Jag har de finaste vännerna

Innehåller reklamlänkar för Mio.se

Det är min första Måndag efter julledigheten och det märks. Om dessa första dagarna av 2024 ska sätta standarden på hur resten av året kommer att bli, då vill jag nog sova igenom hela året haha. Det har gått bra på jobbet. Några små bränder att släcka. Men jag märker att jag är väldigt trygg i mitt jobb. Dessutom så har jag så underbara kollegor som stöttar upp så fort jag behöver det vilket jag är evigt tacksam för. Det är dock svårt att komma in i rutinerna igen. Jag märker det tydligt på min sömn. 3-4 timmar har jag sovit i snitt per natt sen i Onsdags…

Jag har de finaste vännerna

Jag räknar med att min sömn kommer vara skit hela Januari ut tills jag har kommit in i rutinerna igen. Det gör mig lite ledsen att jag har dessa sömnproblemen. Det påverkar mitt mående så himla mycket. Men nu är jag väldigt noga med att ta det lugnt och varva ner. Är jag ledig så stänger jag av jobbet helt just för att jag måste få återhämta mig.

Jag har de finaste vännerna

Något väldigt rolig och gulligt som har hänt är att jag har fått presenter. När jag firade jul med Sari och Aila så fick även jag julklappar vilket jag inte hade förväntat mig. Sari vet att jag älskar doftpinnar så hon hade köpt ett från Olivia & Co med doften Pure White. Såg att Mio har en massa doftpinnar från detta märket för halva priset nu! Jag har inte öppnat den än då vi fortfarande ha en del värmeljus kvar här hemma men denna tänkte jag ha inne i vardagsrummet senare. Hon hade även köpt dessa super snygga glasunderläggen. Jag blev så himla kär i dessa! Vi har träbrickor som vi använder som underlägg men tycker dessa passar bättre till vardagsrummet.

Jag har de finaste vännerna

Och på Nyår så fick jag denna lyktan och tändstickor av Ljung och Carro. En present för att jag har fått de nya jobbet. Blev helt varm i hjärtat för det var inget som jag hade förväntat mig. Det har varit två väldigt känslomässiga månader för mig så att få denna presenten gav mig den lilla extra kick som jag behövde. I år är balans min röda tråd genom allt. Jobb, mitt företagande, hem, familj, vänner och återhämtning.

2 Kommentarer

  1. 8 januari, 2024 / 19:54

    Så fina julklappar/presenter. Förstår att du blev glad 🙂
    Tråkigt med sömnproblem. Hoppas du snart kommer in i rutiner igen så du får sova..
    Ha det så bra <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.