1   7
6   26
0   13
0   27
4   36
7   48
2   16
4   43

Jag har beställt en blus som påminner lite om denna


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Blus / Klänning / Långklänning / Topp

Jag har beställt en blus som påminner lite om denna. Rosa och blått är verkligen de färgerna som man ska ha denna våren/sommaren. Mönstrade klänningar perfekta för en lunch i solen och en svart topp är perfekt för sommarkvällarna.
/
I have ordered a blouse that reminds me a bit about this. Pink and blue are really the colors you should wear this spring / summer. Patterned dresses perfect for a lunch in the sun and a black top is perfect for summer evenings.

Långklänning / Klänning / Blus / Blus

Den första klänningen skulle vara mitt val om jag någon gång i mitt liv skulle bli bjuden på bröllop. Så vacker och från ett av mina favorit märken. Den svarta blusen är en stor favorit. Hade den inte varit så kort hade jag köpt den direkt.
/
The first dress would be my choice if I some time in my life would be invited to a wedding. So beautiful and from one of my favorite brands. The black blouse is a big favorite. Had it not been so short I had bought it right away.

Playsuit / Blus / Långklänning / Långklänning

Jag älskar den bruna långklänningen men jag hade velat ha den i en annan färg då jag är lite osäker på om jag hade varit fin i en så varm brun färg.
/
I love the brown long dress but I would have liked it in a different color because I’m a little unsure if I had been nice in such a warm brown color.

Topp / Topp / Klänning / Klänning

Denna typen av off shoulder har jag bara sett mer och mer av och jag gillar det. Klänningen i beige tycker jag så otroligt mycket om. Perfekt för vardagen och den vita är ett bra alternativ till studenten.
/
This type of off shoulder I’ve only seen more and more of and I like it. The dress in beige is so cute. Perfect for everyday life and the white is a good alternative to the graduation.

26 Kommentarer

 1. 3 maj, 2017 / 14:21

  Så mycket fint, behöver uppdatera garderoben med blusar och söta toppar känner jag! 🙂

 2. 3 maj, 2017 / 14:52

  Åh så mycket snyggt! man vill ju bara ha allt<3

 3. 3 maj, 2017 / 15:34

  Gud vad mycket fint! 🙂

 4. 3 maj, 2017 / 17:47

  Snygga kläder 🙂

 5. 3 maj, 2017 / 21:57

  Så mycket snyggt! <3

 6. 4 maj, 2017 / 06:14

  God morgon 🙂
  Tack för tipset om att kanske göra en ljuskrona av det fina hjulet. Hade jag inte tänkt på alls <3
  Vad mycket fint du visar, så härligt att våren kommit så man kan ta fram alla snygga vårkläder 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   4 maj, 2017 / 09:26

   Åhh va kul, hoppas att det kanske blir en ljuskrona då 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.