4   30
2   25
4   28
1   17
3   31
6   40
1   28
14   35

Igår var det äntligen dags att börja fota outfit igen


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Skor/Nly Shoes – Kaftan/Nakd Boohoo – Väska/Ralph Lauren – Halsband/Jane König
Igår var det äntligen dags att börja fota outfit igen. Det är fortfarande lite grått och tråkigt ute i naturen men snart kommer det vara grönt överallt och jag längtar. Egentligen hade jag planerat en helt annan outfit men solen gick i moln så vi fotade denna istället.

Jag älskar långklänningar och är så glad att denna inte var för lång. Jag var lite osäker ifall jag skulle passa i färgen men jag trivs väldigt bra. Enda nackdelen är att den är transparent, man behöver ha en underklänningen. Jag beställde hem storlek M men den var så tajt över mina armar och bröst så jag fick byta till en XL. Åter igen tycker jag att Nakd´s storlekar är helt fucked up. Personligen bryr jag mig inte om vilken storlek jag har på kläder men det underlättar om man har samma när man beställer så man får rätt direkt. Jag upplever att Nakd´s storlekar varierar väldigt mycket beroende på plagg och det är ett stort minus.


Yesterday it was finally time to shoot outfits again. It´s still a bit grey and boring outside but soon all the trees will be green and I can´t wait. The plan was to shoot another outfit but then sun was hiding behind the clouds so we shoot this one instead. 

I love long dresses and I´m so happy that this was not to long. I was a bit unsure about the color but I like it. The only thing that I don´t like is that it is so transparent. You need to have something under. I ordered size M but it was way to tight around my arms and boobies so I changed to a size XL. I don´t care what sizes my clothes are but I think that Nakd never has the same size on their clothes so you never know which size to buy and that´s really annoying because you want it to be right the first time.

22 Kommentarer

 1. 4 maj, 2017 / 09:38

  Åh så snyggt! älskar väskan<3

 2. 4 maj, 2017 / 10:05

  Gud så fina bilder!!

 3. 4 maj, 2017 / 11:49

  Åh vad snyggt och du är så vacker! <3 Kramis

 4. 4 maj, 2017 / 13:05

  Så fint! ? Vore kul att se lite fler bilder i dina outfit inlägg! ?

  • dixiwonderland
   Författare
   5 maj, 2017 / 08:44

   Tack för tipset! Har också tänkt på det att vi varit väldigt enformiga i vårt sätt att fota outfits så ska absolut tänka på det i fortsättningen 🙂

 5. 4 maj, 2017 / 14:17

  Superfin klänning, den färgen klädde verkligen dig tycker jag!! 😀 Blir skitirriterad på ställen där storlekarna är så konstiga och varierande, så därför vågar jag sällan gå ifrån de varumärken som jag redan handlar ifrån 😛

  • dixiwonderland
   Författare
   5 maj, 2017 / 08:43

   Ja det är så sjukt irriterande att behöva skicka tillbaka och göra en ny beställning och sen hålla koll på allt så att alla pengar osv stämmer överrens. Just med den första beställningen av denna så slarvade Postnord bort packetet men som tur var så var dom väldigt hjälpsamma på Nakd och betalade tillbaka mig iaf fast att dom inte fått in returen 🙂 Uppskattas väldigt mycket!

 6. 4 maj, 2017 / 14:20

  Sv: Nej självklart inte menade mer att det är enklare att göra inlägg från stunden du kommit hem och varit i väg och gjort något speciellt än att göra tidsinställda , jag gör också tidsinställda när jag jobbar såklart men på dagarna jag är ledig skriver jag oftast ”live” eller vad man ska säga!<3

 7. 4 maj, 2017 / 14:27

  Så fina bilder och fin den var, passade dig finfint

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.