3   33
4   12
5   35
4   31
2   25
4   28
1   17
3   31

Jag har alltid älskar Michael Kors väskor


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Röd / Ljusrosa / Rosa

Jag har alltid älskar Michael Kors väskor. Jag har fem stycken här hemma och minns än idag hur glad jag var när jag köpte min första. Det är den största storleken av Hamilton väskorna. Köpte den på Tara för 4000 kronor och det leendet som jag hade på läpparna när jag lämnade butiken men min väska var ett av de största jag haft. Väskorna är i riktigt bra kvalité. Jag förvarar alltid mina väskor i deras dust bags och trots att vissa av dom börjar närma sig fem år så är dom så fina.

Få hela 25% rabatt på Nly Trend, gäller även rea. Koden finner ni via länken. Veckans kap hos Yves Rocher är en reparerande handkräm för endast 49 kronor. Sheasmör reparerar och mjukgör medan ekologisk arnica skyddar händerna mot ytterligare påfrestningar. Massera in vid behov, gärna lite extra på särskilt utsatta områden. Ni hittar Escadas nya parfym Sorbetto Rosso här. Älskar ni tuttifrutti dofter så kommer ni älska denna parfymen. Blev helt förälskad i denna kombon, tråkigt nog är jag för feg för att våga klä mig så här men så fint det är! Sist men inte minst! Hur snygg är inte denna necessären från By Malene Birger?

16 Kommentarer

 1. 13 januari, 2018 / 19:57

  Sjukt snyggt i rött!

 2. 13 januari, 2018 / 20:20

  Åh jag älskar necessären från Marlene Birger som du länkade!! ??

 3. 13 januari, 2018 / 20:38

  Michael kors har fina väskor 🙂

 4. 13 januari, 2018 / 21:13

  Dom har verkligen så snygga väskor 🙂 Min studentekonomi tillåter inte riktigt sådana köp men när jag får ett jobb, då ska jag allt köpa mig en i en present till mig själv haha 🙂

 5. 14 januari, 2018 / 08:14

  De är sååå fina!! Jag skulle inte klara av att lägga så mycket pengar på en väska men dagen jag är rik så ;)))

  • dixiwonderland
   Författare
   14 januari, 2018 / 11:59

   Haha den som väntar på något gott väntar aldrig för länge 😉

 6. 14 januari, 2018 / 09:25

  Älskar den ljusrosa <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.