23   34
7   23
9   30
26   42
2   33
0   23
2   30
0   20

6 Kommentarer

 1. 25 februari, 2020 / 11:52

  Tack för du berättar, jag har inte vågat använda och då fick jag bekräftat att man bör inte heller =D

  • dixiwonderland
   Författare
   25 februari, 2020 / 14:55

   Det är naturligtvis individuellt för alla men för mig så blev det tyvärr biverkningar som fortfarande sitter kvar 🙁

   • Anna-Karin
    22 maj, 2020 / 13:55

    Hej, jag har också fått ryckningar. Har dina försvunnit? Nu börjar jag bli orolig.

    • dixiwonderland
     Författare
     22 maj, 2020 / 15:13

     Mina försvann 2 veckor efter att jag slutade använda produkten. Jätte viktigt att du mailar in till dom och gör en reklamation på produkten. Du får pengarna tillbaka då men dom har också möjlighet att skicka ditt exemplar på undersökning. Något är ju riktigt fucked up med deras produkter 🙁

 2. Hanna
  23 november, 2020 / 22:58

  Hej!

  Hoppas du fortfarande ser kommentarerna efter så lång tid!

  Hamnade på din sida efter att ha sökt på ”Xlash biverkningar. De är nämligen så att jag började använda serumet 12/11 första gången. 14/11 vaknar jag med en kraftig migränliknande smärta bakom höger öga. De var även lite rodnat längs med fransraden och lite svullet. Gjorde även ont bakom vänster öga, men inte lika mycket. Slutade med serumet och började för ca en veckan sen, och idag vaknar jag med samma smärta bakom ögonen. Och den är olidlig. Ska sluta med produkten. Men jag vill maila dem. Hur går jag tillväga? Snälla hjälp😩🙏

  • dixiwonderland
   Författare
   24 november, 2020 / 09:47

   Hej. Nu vet ju inte jag vart du har köpt produkten då de har en massa återförsäljare. Men kontakta företaget som du beställde ifrån och gör en reklamation av produkten. Med tanke på hur dåligt du mår så hade jag även kontaktat vårdcentralen. Antingen att du ringer 1177 eller ringer din lokala vårdcentral. Här har du mailen till Xlash kundtjanst@xlash.se men jag hade som sagt kontaktat företaget som du handlade av. Håller tummarna för att det ska lösa sig för dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.