0   8
4   35
6   24
4   25
2   21
0   29
0   19
1   38

Jag fick biverkningar av Xlash Pro

Förra året så provade jag Xlash Pro då så många rekommenderade produkten. Jag minns först när produkten kom till marknaden att den var många som upplevde problem. Så när jag köpte produkten så var jag beredd på att även jag kunde få biverkningar, vilket jag också fick.

Som jag berättar i videon så tog det inte mer än två dar innan jag började få biverkningar. Anledningen till varför jag skriver detta blogginlägget är för att jag den senaste tiden har fått många kommentarer från personer som också har fått biverkningar. Men som inte vet vad de ska göra eller vart de ska vända sig. Jag hoppas att detta blogginlägget kan vara till hjälp för er så att ni vet hur ni ska agera om ni tråkigt nog får biverkningar.

Vad ska du göra om du får biverkningar av Xlash Pro

Det första du ska göra är att sluta använda produkten omedelbart! Vissa personer som har skrivit till mig har fått såna allvarliga biverkningar att de har fått uppsöka läkarhjälp. Ta detta på allvar och sluta med produkten.
Kontakta företaget som du handlat av. Jag köpte min produkt direkt från deras egna hemsida men det finns väldigt många återförsäljare. Förklara hur du upplever biverkningarna och att du vill göra en reklamation av produkten. Då ska du även få pengarna tillbaka.
jag fick biverkningar av xlash pro

Jag har aldrig varit med om att en offentlig person har gått ut och sagt att de får biverkningar av Xlash Pro. Alla de som jag följer hyllar denna produkten och personligen så tror jag inte på att alla har så bra upplevelser som de påstår. När jag har kollat i kommentarsfältet så är det många som skriver att de har fått biverkningar och det känns orimligt att influencers skulle vara immuna mot dessa. Nu menar jag inte att bara för att jag fått biverkningar så måste de också fått det. Men det är rätt orimligt att så många influencers bara har positiva saker att säga när så många av oss andra upplever biverkningar.

Det jag vill med detta blogginlägget är att varna andra att vara försiktiga. Det tog 2 veckor efter att jag slutade använda produkten som mina biverkningar försvann. När jag spelade in videon så hade jag inte fått svar från Xlash men de kontaktade mig någon dag senare och skötte ärendet bra. Jag fick reklamera produkten men de kunde ej finna några fel på den. Jag fick även pengarna tillbaka efter att jag skrev en påminnelse till dom. Och bara för att jag fick problem så betyder inte det att du kommer få det. Men var uppmärksam och försiktig.

Dela

10 Kommentarer

 1. 18 februari, 2021 / 17:47

  Men oj, att så många fått biverkningar av det men ändå pratas det som du säger ”om hur bra den är”. Jag har varit skeptisk mot den sen början, men det är nog bara för att jag inte riktigt orkar lägga tid på smink så har inte känt att jag behövt testa den, och för att jag är ganska känslig när det kommer till olika hudprodukter så kör på det som alltid funkat typ. 🙂 Bra informativt inlägg för de som upplever samma sak som du av produkten, så de vet vad de ska göra! 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   19 februari, 2021 / 16:25

   Jag visste redan när jag köpte den att jag kunde få biverkningar. Minns att det var mycket skriverier om denna när den först kom ut på marknaden men då var det inte lika stort med influencers och det var inte lika mycket pengar inblandat. Tycker det är hemskt om vissa faktiskt har fått biverkningar men så säger dom inget om det. En av de personerna som hört av sig till mig hade fått riktigt allvarliga biverkningar så det är inget man ska dölja om man samarbetar med företaget.

 2. Maria
  18 februari, 2021 / 21:48

  Men åh, vad tråkigt! Hade tänkt prova denna, men då låter jag bli. Är superkänslig så hade säkert reagerat. Tack för att du delar med dig av dina erfarenheter 👌 vilka biverkningar fick du?

  • dixiwonderland
   Författare
   19 februari, 2021 / 16:23

   Jag berättar om mina biverkningar i videon 🙂

 3. 19 februari, 2021 / 09:16

  Tack för du faktiskt nämner att man kan få biverkningar av denna produkt. Jag har inte hört något dåligt alls om den utan bara bra saker. Antar att många är tysta om biverkningarna.

  • dixiwonderland
   Författare
   19 februari, 2021 / 16:22

   De enda som jag har hört nämna biverkningar är icke influencers. Det är därför jag reagerar på att alla influencers höjer denna till skyarna. Någon av dom måste ha fått en biverkning för något annat känns orimligt. Tråkigt om det är så att de faktiskt har fått biverkningar men inte går ut med det.

 4. 19 februari, 2021 / 10:10

  Oj vad sjukt! Tänkte just säga att jag verkligen inte hört en enda nämna några biverkningar? Vad kasst! Vet att det fungerar bra för min mamma och en kompis, sånt där är ju väldigt individuellt men det känns väl ändå som att NÅGON av alla 100-tals influencers som pratar om den borde ha haft en negativ upplevelse med den då!

  • dixiwonderland
   Författare
   19 februari, 2021 / 16:21

   Ja så tänker jag också med tanke på hur många det är som har hört av sig till mig. De kan ju knappast vara immuna bara för att de är influencers. Sen önskar man naturligtvis inte biverkningar på någon men jag tycker det är skumt.

 5. 19 februari, 2021 / 18:54

  Jag vågar inte testa sådant här, jag är så känslig för allt. Har velat göra fransförläggning, men tvekar där med dels för limmet, samt även om jag får någon reaktion.

  Superbra att du tar upp detta så det nås ut, men tanke på att det är en så marknadsförig produkt man ser här och var

  • dixiwonderland
   Författare
   22 februari, 2021 / 12:36

   Du får testa lösögonfransar 🙂 Det använder jag och det fungerar super 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.