0   16
3   36
3   39
3   39
7   37
2   38
3   32
6   26

Jag brukar investera i nya underkläder under sommaren


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Vit / Svart / Svart / Svart

Jag brukar investera i nya underkläder under sommaren. Nu det sista så har jag bara använt bygelbh men nu kommer det allt fler enkla bh:ar i spets. Det är så himla fint att ha en spetsbh som syns lite under en blus. Ger ett väldigt sensuellt intryck jämfört med om man skulle ha en push-up bh. Är du en person som älskar shorts så skulle jag absolut investera i flera bodys som dessa ovan. En så enkel outfit men samtidigt så snygg. Perfekt att ha om man ska ut en sommarkväll.

Vit / Svart / Svart / Svart

Hur fina är inte dessa fyra? Jag älskar dom allihop men måste erkänna att jag blir besviken när jag ser hur begränsade storlekarna är i vissa av dom. Jag förstår att man inte kan ha alls storlekar men tycker överlag att de två första har en väldigt konstig storleksval. Jag har en del såna här hemma och visst kan man tycka att priset är lite högt med tanke på att vissa endast innehåller tyg men de som jag har är väldigt bra gjorda så jag tycker det är prisvärt om man vet att man kommer använda dom mycket.

Svart / Svart / Svart / Röd

Sist ut är dessa fyra och jag måste säga att alla underkläderna i detta inlägg mer än gärna får flytta in till mig. Under sommaren när det är så varmt så tycker jag det är så skönt att ha så tunt material som vanligt och då är såna här bh:ar perfekta. Vad tycker ni om dessa? Hittat en favorit?

Med koden festival25-se får ni
25% rabatt på hela ert köp hos Nakd.

10 Kommentarer

  1. 14 april, 2018 / 11:18

    Så himla snygga och grymma tips! 😀 Kramis

  2. 14 april, 2018 / 12:39

    Det har kommit jättemycket fint nu i spets. Jag kör gärna bh utan bygel. Tycker det är skönast 🙂

  3. 15 april, 2018 / 10:55

    Så mycket snyggt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.