8   35
3   28
0   22
3   46
3   40
3   39
7   40
2   38

Jag är helt förälskad i Gotland

Jag är helt förälskad i Gotland

Jag är helt förälskad i Gotland

Det går inte att förklara hur otroligt vackert det är här. Det är som att gå runt i en liten saga. Husen är så söta och utanför vissa av dom växer det mängder med stockrosor eller rosbuskar. Det är så fint! Och vädret har varit fantastiskt varje dag. Det var bara under Onsdagskväll som det började regna men annars så har det varit strålande sol. Jag är helt förälskad i Gotland.

Jag är helt förälskad i Gotland
Jag är helt förälskad i Gotland
Jag är helt förälskad i Gotland

Första dagen som vi vaknade upp på Gotland så gick vi ut på en liten upptäcktsfärd. Det bästa med denna resan var att vi hade ingenting planerat förutom Onsdagen. Det var så skönt att bara kunna ta dagen som den kommer och bara göra det som vi kände för. På bilden här ovan står vi och tar turistbilder vid muren. I ett senare inlägg kommer ni få en massa bilder från när vi gick längs hela muren.

Jag är helt förälskad i Gotland
Jag är helt förälskad i Gotland

Av en slump så hittade vi Gotlands botaniska trädgård. Det måste vara den minsta botaniska trädgården som existerar. Men hela Gotland blommor. För mig som älskar blommor och har Stockros som min absoluta favoritblomma så är jag i himmelriket. Vart jag sen tittar så är det fullt med stockrosor. Rena himmelriket.

2 Kommentarer

 1. 31 juli, 2022 / 09:11

  alltså jag måste dit! sååå vackert 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   31 juli, 2022 / 09:36

   Ni kommer inte ångra er 😀 Längtar tillbaka så mycket <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.