7   28
4   34
7   35
1   29
2   36
1   21
1   27
6   40

Jag älskar Mr Sushi

Jag älskar mr sushi trollhättan

Jag älskar Mr Sushi

Det var länge sedan som jag hade en sån här produktiv dag! Det är verkligen det bästa jag vet, när jag har en lista med saker som ska göras och sen bara kryssar i det som blivit gjort. Tillfredsställande deluxe! Då det var så mycket som skulle göras idag så blev det ingen frukost och när klockan började närma sig tolv var jag riktigt hungrig så jag beställde hem sushi från bästa Mr Sushi. Livsfarligt gott! Har snackar vi sushi i bra kvalité jämfört med det som jag har ätit tidigare. Laxen smälter i munnen och man är i sjunde himlen. Hade jag haft råd så hade jag ätit sushi varje dag! Då pengar inte motiverar mig till att arbeta hårdare så gör mat det haha.

mr sushi trollhättan

Nu ska jag ta och texta min nästa Youtube video som kommer upp nu på Söndag. Vi kommer ha fullt upp från och med imorgon men jag kan inte berätta varför. Det är en hemlighet som jag har burit på i veckor. Men ni kommer få veta allt nästa vecka. När jag är klar med att texta videon så ska jag ta och använda vår yoga matta för första gången. Dags att träna regelbundet och se till att jag aldrig får problem med min svanskota igen.

Dela

4 Kommentarer

 1. 8 juli, 2020 / 16:56

  Mums vad gott och nu blev jag så sugen på sushi! <3 Kramis

 2. 8 juli, 2020 / 17:03

  men MUMS vad gott det där ser ut 😀

 3. 8 juli, 2020 / 18:22

  Alltså såå skönt med en produktiv dag!

 4. 9 juli, 2020 / 09:17

  Mums, älskar sushi 😀 <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.