3   71
1   36
3   54
5   35
5   79
1   125
1   28
11   25

Game Day Mario Kart

max hamburgare chicken wings chili cheese
mario kart wii
mysdag i rosa pyjamas med Nova

GAME DAY

Vilken mysdag det blev igår hemma hos min bestie. Vi hade sett fram emot denna dagen så länge. Efter år av tjat så hade bestie äntligen köpt Mario Kart. Vem köper ett Wii utan att köpa Mario Kart?! Jo min bestie men nu äntligen så var spelet köpt och vi såg fram emot en speldag. Jag köpte med mig mat från Max som vi frossade i. Kan säga att min mage fortfarande är kaos. Naturligtvis tog jag med mig pyjamasbyxorna för ingen vill spela tv-spel i kostymbyxor.

Har en lång lista med saker som ska göras idag

Nova som brukar vara den av de tre katterna som helst vill vara ifred var världens mysboll igår. Under alla år så har hon aldrig någonsin visat upp hela magen och velat mysa så mycket. Naturligtvis gör hon det med min bestie men det var första gången för mig och jag blev så glad! Ingen kan motstå en liten tjockismage. Idag är min sambo i Göteborg och jobbar. Jag njuter av att ha en hel dag för mig själv! Nu har vi spenderat nästan varje dag tillsammans sen Corona verkligen bröt ut och jag har nog aldrig uppskattat min egentid så mycket som jag gör nu. Jag blir så extremt mycket mer produktiv när han inte är hemma. Har en lång lista med saker som ska göras idag så ni får hänga med på instagram om ni vill se vad som händer.

Nova myser
Nova myser
regnbåge
Dela

4 Kommentarer

  1. 8 juli, 2020 / 13:05

    Men hur skön stil har inte katten då? haha 😀

  2. 9 juli, 2020 / 15:46

    Låter som ni hade det hur underbart som helst 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.