1   23
5   22
0   16
1   18
1   31
3   32
1   19
2   26

Jag älskar Måndagar

Yesterday I made banana panncakes to my love. I only like american panncakes so I didn´t eat any haha.

Jag älskar Måndagar! Jag tror att om man jobbar med något som man verkligen tycker om då älskar man Måndagar. Jag känner att jag har fått in väldigt bra rutiner. På helgerna så fokuserar jag mest på att fotografera material. Jag insåg att genom att låta helgerna bestå av fotografering och redigering så blir jag lugnare. Jag jobbar men samtidigt känner jag mig avkopplad och tillfredsställd för att jag vet att jag kommer kunna producera bra inlägg för kommande vecka.

Jag har tidigare berättat för er att jag sökt jobb för att ha något vid sidan av mina sociala medier. Jag har sökt 23 jobb på 2 månader. Fått ett jobb men som tyvärr visade sig vara en dålig arbetsplats sen gått på två intervjuer där jag inte gick vidare och resterande har sagt nej eller inte ens hört av sig, så mitt fokus nu är mina sociala medier. Det känns väldigt tråkigt att många har så förutfattade meningar kring vad en social media influencer faktiskt gör. De flesta som jag pratat med har haft förutfattade meningar om att jag skulle vara lat och endast är van vid att ha ett glamouröst jobb. Jag är ingen person som ger upp men just nu när jag går in i de två mest hektiska månaderna på hela året då känner jag att det är bättre att jag lägger allt fokus på det jag älskar.

I love Mondays! I think that if you work with something that you like then you love Mondays. I feel that I have gotten some great routines in my work schedule. On the weekends I focus on photographing material. I realized that if I photograph and edit on the weekends I get comer. I work but at the same time I get relaxed knowing that I will have enough material for the coming week. 

I have told you earlier that I have been looking for a job to have beside my social medias. I have applied to 23 jobs in 2 months. I got one job but that was not a good working place, got two interviews that did not take me further and the rest said no or nothing at all. I will now put my focus on my social media instead. It´s sad that people have preconceptions on what a social media influencer is. The people that I talked to though that I where lazy or just wanted to have a glamours job. I´m not a person that gives up but right now I will have the two most hectic months ahead so I feel that I rather do something that I love. 
Dela

18 Kommentarer

 1. 6 november, 2017 / 09:23

  Det bästa är att fokusera sig på det man gillar helhjärtat?

  • dixiwonderland
   Författare
   7 november, 2017 / 08:58

   Just nu känner jag att det är bäst att fokusera på mina sociala medier. Det är ju detta jag vill jobba med helt men samtidigt så blir det väldigt ensamt. Svårt att hitta balansen.

 2. 6 november, 2017 / 09:57

  Vad tråkigt att du inte hittade något annat jobb och det är verkligen trist med fördomar. Fortsätt med det du brinner för! 😀 Kramis

  • dixiwonderland
   Författare
   7 november, 2017 / 08:57

   Ja jag får göra det så får vi se vad som kommer längre fram 😀

 3. 6 november, 2017 / 10:31

  Så bra att du ger lite måndags pepp, det behövs :’)

 4. 6 november, 2017 / 11:00

  Vilka vackra bilder! Kram

 5. 6 november, 2017 / 11:07

  Jag älskar också måndagar, starta en ny vecka och bara känna inspirationen flöda för det jobb jag älskar. 🙂

 6. 6 november, 2017 / 11:19

  Tråkigt att få så många nej, men jag håller tummarna för dig. Hittar du rätt kan det bli riktigt bra!

  • dixiwonderland
   Författare
   7 november, 2017 / 08:56

   Det är ju alltid så att man får många nej. Jag är ändå glad att jag kom vidare på några ställen men nu blir det att fokusera på mina sociala medier om inte något väldigt roligt jobb skulle dyka upp 🙂

 7. 6 november, 2017 / 13:06

  Verkligen så himla sant och klokt, då blir Måndagar helt grymma<3

 8. 6 november, 2017 / 21:01

  så härligt! mysiga och fina dagar!

 9. 7 november, 2017 / 11:20

  Åh, det där med jobbsökande alltså. Ångest! Sitter själv och söker dagligen , tyvärr gick inte jag gymnasiet vilket kastar mig bakåt hela tiden men skam den som ger sig. Tycker du gör rätt i som backar ett tag, en dag dyker rätt grej upp. Tror det är dumt att sitta och jaga för man känner sig jäkligt värdelös också ( iallafall jag )

  • dixiwonderland
   Författare
   8 november, 2017 / 09:47

   Jag förstår precis vad du menar. Just nu tar jag en paus och som du skriver, skulle något roligt dyka upp så söker man ju men jag orkar inte hets söka som jag gjort. Nu har jag fullt upp med mina sociala medier så lika bra att lägga all tid där. Hoppas verkligen att du lyckas få något jobb som du tycker om 🙂 Håller tummarna för dig 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.