5   23
1   15
6   29
6   16
4   24
0   14
1   47
6   29

Intervju med ttela

Intervju med ttela

Denna veckan kunde inte ha börjat bättre! Jag har teasat lite på min instagram att något stort skulle hända idag och det är nämligen så att ttela var här idag och gjorde en intervju med mig. För er som inte bor här så är ttela vår lokala tidning. Intervjun gick super bra och jag är så otroligt glad och tacksam över att de kontaktade mig. Har ett sånt pirr i magen men jag får visa och berätta mer när tidningen kommer ut.

Intervju med ttela

Då ttela skulle komma hem till oss så var jag tvungen att göra lite blomarrangemang. Vasen är från Karl Fredrik. Jag tror jag plockade 17 dahlior ute i Öresjö igår. Det var en helt galen explosion där ute. Blev så himla glad över att min Cafe Au Lait äntligen hade börjat blomma. Det var den som gjorde att jag började odla dahlior och nu kan jag inte tänka mig ett liv utan dom. Älskar verkligen färgerna på de som jag har odlat i år. Tycker att hållbarheten i snitt ändå har fungerat väldigt bra. Vissa dahlior vissnar efter bara två dagar men dessa håller i ca fem vilket är riktigt bra för en dahlia.

Utöver intervjun så har jag spelat in lite små delar till videos. Håller på att redigera min Växtuppdatering som ska upp nästa vecka. Och imorgon ska jag hem till Sandra och spela in en plant tour. Det ska bli så himla roligt och det verkar som att många uppskattar när jag är hemma hos andra personer och filmar. Det är inspirerande att se hur de tex har gjort för att få plats med alla växterna men också en chans att hitta nya växter.

Nu ska jag ta och förbereda middagen. Idag blir det pasta med kantareller. Så galet gott! Imorgon tänkte jag även ge er en update om hur det går med vår matbudget. Ni fick rösta på min instagram och 87% ville ha en mer regelbunden update varje vecka. Jag tycker det är jätte kul att så många av er är intresserade och det är flera som har hört av sig och sagt att de känner sig inspirerade.

Dela

4 Kommentarer

  1. 29 augusti, 2022 / 17:35

    Vad kul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.