23   34
7   23
9   30
26   42
2   33
0   23
2   30
0   20

Inte riktigt som vi hade tänkt oss

körsbärsträden blommar

Idag blev inte riktigt som vi hade tänkt oss. Bonzo har varit dålig i några dagar nu. Han har ögoninflammation igen men vi ger honom ögondroppar med koksalt i, samt tvättar rent ögonen med vatten. Han verkar inte ha någon större infektion då ögat har sin naturliga färg men vi fortsätter behandlingen tills det blir bättre.

Som om inte detta vore nog så fick han akut diarré idag. Jag fick springa ut med honom så hann aldrig ta med min telefon och väl ute så blev jag riktigt orolig för honom. Han har stunder då han är dålig i magen men detta var något helt annat. Sen började det droppa saliv från hans mun när han flämtade och jag trodde för ett ögonblick att jag skulle förlora honom. Det låter kanske överdrivet men man behöver ha i åtanke att Bonzo snart fyller 15 samt har njursvikt vilket är livshotande.

Jag kände mig så himla hjälplös och visste inte om jag skulle börja ropa efter hjälp så att jag kunde få tag på en telefon och ringa min sambo. Men efter några minuter så började han äta gräs och bli mer sig själv. När jag väl kom hem med honom så fick min sambo åka iväg och köpa medicin till honom. Jag fick ställa Bonzo i duschen då han hade poop i pälsen och jag såg även att jag hade fått poop på mig. Min sambo kom hem med en kräm som vi ska ge Bonzo två gånger om dagen. Han hatar den ska jag tillägga. Men han köpte också burkmat som är anpassad för hundar med diarré. Först hade vi inte tänkt ge honom någon mat alls men mot kvällen började han gnälla (för att han var hungrig) så vi gav honom en matsked och han älskade maten. Nu ligger han och sover. Vi hoppas att vi får en lugn natt och att han är bättre i magen imorgon.

Dela

11 Kommentarer

 1. 19 april, 2020 / 07:37

  Men lillskrutt då 🙁

  • dixiwonderland
   Författare
   19 april, 2020 / 19:16

   Han mår som tur är mycket bättre nu 🙂

 2. 19 april, 2020 / 20:06

  nämen stackarn!

  så avis på bilden, jag vill också!!

 3. 19 april, 2020 / 21:34

  Men åh stackarn, hoppas verkligen att han mår bättre idag <3 Gullenosen!! Och Nathaline, jag måste bara säga TACK för din otroligt fina kommentar på mitt inlägg om kvartalsanalysen, jag blev alldeles tårögd. DU ÄR SÅ FIN och så glad att du följer min företagsresa. <3

  • dixiwonderland
   Författare
   21 april, 2020 / 08:44

   Han mår mycket bättre nu <3 Och kul att du blev glad! Menade varje ord <3

 4. 19 april, 2020 / 21:53

  Lille stackaren, hoppas han mår bättre snart 🙁 <3 Värsta som finns när djuren är dåliga, man vill bara att de ska kunna prata o berätta vad vi ska göra <3

  • dixiwonderland
   Författare
   21 april, 2020 / 08:44

   Han mår som tur är mycket bättre nu vilket känns så skönt <3

 5. 19 april, 2020 / 21:58

  Men lilla vännen då 😔 Hoppas han återhämtar sig snart ❤ Kram!

  • dixiwonderland
   Författare
   21 april, 2020 / 08:43

   Han mår som tur är mycket bättre nu 🙂

 6. 19 april, 2020 / 22:21

  Men åhh stackarn!! 🙁 Skönt att han mår bättre nu men man blir ju verkligen så otroligt orolig när de gäller ens djur!!

  • dixiwonderland
   Författare
   21 april, 2020 / 08:42

   Ja det blir man, speciellt med hans höga ålder 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.