1   29
4   32
1   26
3   28
5   27
4   45
1   35
2   33

Testar Paolos pasta Tortiglioni

Paolos pasta med champinjonsås

I got food on my mind all the time

Det är verkligen två saker som kretsar i mitt huvud, mat och växter. Båda är livet för mig! Ni kanske minns att när jag var hemma hos min bestie så åt vi pasta från Paolo Robertos märke Paolos? Både jag och min bestie blev helt förälskade i den pastan och därför ville jag testa denna när jag hittade den i butik.

Paolos pasta Tortiglioni

Paolos Tortiglioni

Just den pastan som jag åt hos min bestie (pappardelle) fanns inte i butiken. Det fanns bara denna Tortiglioni och en till som jag ej minns namnet på. Denna pastan hade karaktär och tuggmotstånd. Jag tycker inte att den var lika god som pastan jag åt hos min bestie. Kan hända att de var gjorda på helt olika råvaror men det var riktigt kul att testa något nytt. Något som jag dock tycker stämmer med denna pastan och som står på förpackningen. Är att den tar upp såsen väldigt bra. Jag gjorde en champinjonsås till och den band sig väldigt fint med pastan.

Paolos pasta Tortiglioni
Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.