6   26
0   13
0   27
4   36
7   48
2   16
4   43
0   20

Inställt examensfirande

Igår skulle mitt examensfirande börja. Jag tror jag kommer ha hela fyra firanden med nära och kära. Men tyvärr fick vi ett jobbigt samtal igår på morgonen. Det visade sig att Johans farmor fick åka akut in till sjukhuset. Tanken var att vi skulle fira min examen tillsammans med hans farmor och farfar. Vi bestämde oss för att åka ut för att hålla hans farfar sällskap samt vänta på mer information från sjukhuset.

Mitt intresse för blommor har verkligen gjort att min relation till min sambos farmor och farfar har blivit så mycket starkare. Dom är så snälla som låter mig plantera en massa blommor och sköta trädgården. Dom har stöttat mig så mycket under utbildningen och när jag ringde för att berätta att jag tagit examen så skrek hans farmor så högt i telefonen av glädje.

Inställt examensfirande
I examenspresent så fick jag denna bilden som ni kan se här ovan. Johans farfar sa att de tänkte på mig när de såg den. Och på baksidan hade hans farmor tejpat fast kvittot från när vi var ute och åt på restaurang nu i somras. Så gulligt.

Vi kom inte hem förrän klockan åtta på kvällen igår. Men det sista vi fick höra var att hon var stabil så vi kan bara hoppas att hon får komma hem idag. Hans farmor åkte in på akuten tidigare i år och då trodde vi att vi skulle förlora henne. Och jag sa till henne att nu måste du kämpa för du ska vara här när jag tar examen. Det är svårt att acceptera att dom blivit så gamla. Hans farfar fyller 91 i Februari och han är helt klar i huvudet. Det ända som han har problem med är synen. Tyvärr så är hans farmor i ett sämre skick men vi försöker ta vara på all tid som vi kan.

När vi var där ute så passade jag på att rensa i rabatterna. Jag har beställt tulpanlökar för 600 kronor som jag ska plantera ner nu till hösten. Sen planterade jag nya växter i deras blomlådor och så klippte jag gräset. Johans farfar sa att hans farmor kommer bli så glad när hon kommer hem och ser va fint vi har gjort det. Nu hoppas vi att hon får komma hem idag. Och om hon orkar så har vi kanske ett litet examensfirande idag istället.

6 Kommentarer

 1. 5 september, 2021 / 17:55

  Vad tråkigt. Hoppas att hon mår bättre och har fått komma hem.

  • dixiwonderland
   Författare
   6 september, 2021 / 12:43

   Tyvärr så fick hon stanna kvar och ska opereras idag 🙁

 2. 5 september, 2021 / 19:42

  så tråkigt 🙁 men vad fint att du fixat <3

  • dixiwonderland
   Författare
   6 september, 2021 / 12:44

   Ja 🙁 Hon ska opereras idag så får hålla tummarna att allt går bra.

 3. 5 september, 2021 / 21:38

  Hoppas hon mår bättre snart! Och vad mysigt att ni ändå fick spendera lite tid med hans farfar 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   6 september, 2021 / 12:44

   Ja det var guld värt. Han var så glad över att han inte behövde vara ensam <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.