3   33
5   24
4   25
2   21
0   29
0   19
1   38
4   38

Inköp till Vackra Buketter och valpmys


Detta inlägget innehåller reklam för mitt företag Vackrabuketter.se

Inköp till Vackra Buketter och valpmys

Igår åkte jag, Gusse och Sandra till Blomsterlandet i Uddevalla för att ta farväl. Ni kan läsa om vad som hänt här. Min plan var att göra inköp till Vackra Buketter. Just nu säljer de ut all inredning med 30% rabatt vilket var ett perfekt tillfälle för mig att köpa in material för mina Julgrupper. Det blev en hel del och nu på Torsdag är det dags för lansering. Vi hade så himla roligt igår. Känner mig så lyckligt lottad som har så många fina människor i mitt liv.

Idag har jag tre hundpromenader inplanerade. Det blir min första promenad med lilla Hugo. Det senaste tillskottet. Som jag har längtat! Det ska bli så himla roligt. Mitt schema för November har varit smockfullt! I Lördags publicerade jag hela fyra inlägg vilket är typ rekord för att vara dagens tider haha. December kommer fortsätta vara hektiskt fram till Julafton. Sen verkar det som att jag kommer kunna ta lite julledigt från hundarna. Jag tror även att tempot på Vackra Buketter också kommer gå ner. Kanske att det blir någon blombukett och julgrupp som ska göras till någons Nyårsmiddag.

Inköp till Vackra Buketter och valpmys

Det känns otroligt bra att gå in i de nya året med vetskapen att jag kommer få fortsätta jobba med mina älskade vovvar. Det blir spännande att se vart siffrorna för Vackra Buketter slutar vid årets slut. Jag kommer inte nå mitt försäljningsmål men jag hoppas att jag åtminstone går plus detta året. Det har varit otroligt många inköp till företaget vilket det alltid är när man starar ett nytt företag. Nästa år kommer det bli väldigt annorlunda. Sen hoppas jag att mina samarbeten på mina sociala medier drar igång igen. Samarbetet som jag publicerades i Lördags var mitt första på fem månader. Förr kunde jag ha upp till fyra stycken i månaden. Det har varit riktigt jobbigt ekonomiskt men skam den som ger sig! Nu ska jag ta och jobba med mina sociala medier innan det är dags att ta ut alla vovvarna. Hoppas att ni får en jätte bra start på veckan.

Dela

2 Kommentarer

  1. 29 november, 2022 / 10:16

    Älskar muggen… Så fin! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.